Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο ορος false positives σημαινει οτι μπορει καποιο antivirus να ανιχνευσει ενα αρχειο σαν ιο αλλα να μην ειναι ιος, οπως ενα crack απο ενα παιχνιδι για παραδειγμα. Οταν λεω θεριζει εννοω οτι ειναι πολυ καλο σαν το kaspersky. Το norton πολυ απλα προσωπικα δεν το εμπιστευομαι.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πρεπει να βαλώ ενα απο τα 2 ομως  πιο να βαλω;;;

kaspersky η node32;;;

απο την μια το  καπενσκι εινε καλο σε  ιους αλλα βαρυ

αλλα το Node εινε πιο ελαφρυ  οποτε πιο συμβουλευεις να βαλω

Δημοσ.

Αυτο ειναι επιλογη δικη σου. Κατεβασε τις δοκιμαστικες εκδοσεις απο τις εταιρειες, δες ποιο ειναι καλυτερο για το pc σου και οποιο σου αρεσει πας και το αγοραζεις.

Δημοσ.

απλα και το comodo εινε λιγο βαρυ στο συστημα μου;;

περα απο αυτο για antivirus μου προτεινεις kaspersky και  node32 ετσι οχι free antivirus σωστα;;

παντος το comodo μπορει να εινε καλυτερο απο ολα τα αλλα εινε βαρυ ομως

Δημοσ.

Ολα σου τα προτεινω. Διαλεξε ποιο σου αρεσει και βαλτο. Ολα καλα ειναι. Αν το comodo σου ειναι βαρυ βγαλτο και μην βαζεις καθολου firewall.

Δημοσ.

γιατι εινε  βαρυ ομως;; αφου εχω εναν  4790κ στα  4.5 και 16  μνημη και πρεπει να εινε βαρυ;;

εκανα εγω βλακεια  γιατι ειχα και το firewall τον windows  on

Δημοσ.

Δεν εχει σημασια αν ειναι το firewall τον win ενεργοποιημενο. Συνηθως απενεργοποιτειται αυτοματα οταν εγκατασταθει αλλο firewall. Γιατι σου ειναι βαρυ δεν το ξερω.

Δημοσ.

Παρακολουθώ τη συζήτηση από την αρχή και θαυμάζω την υπομονή του Alex στα επανειλημμένα ερωτήματα με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο.

Ανεξάρτητα από αυτό, χρησιμοποιούσα για χρόνια το nod internet security και τα τελευταία 2 χρόνια το αντίστοιχο norton.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προστασία που προσφέρει και δεν είχα κανένα πρόβλημα όλο αυτό το διάστημα. Φυσικά, δεν τριγυρίζω σε sites που έχουν σίγουρα ιούς.

• Like 1
Δημοσ.

εχεις δικιο αλεχ αν  εισε προσεκτικτος   δεν  μπορεις να παθεις ιο αρκει να προσεχει καπιος ανεκσαρτητα οπιο και να  βαλέις

εγω θα  παρω το  nod32  τελικα

• Moderators
Δημοσ.

@alexandros276

Στις ποσες φορες καταλαβαινεις το "Απαγορευεται το spamming"?

Nα στα ξαναπω απο την αρχη ή να το παμε παλι σε ban κατευθειαν να τελειωνουμε?

ΜΗΝ απαντησεις στο μηνυμα μου, ειναι ρητορικες οι ερωτησεις. Σκεψου το.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...