Alex-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Το κανεις εγκατασταση και ενημερωνεται μονο του. Εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι πας μεσα στο προγραμμα και να βαλεις κωδικο και email για να ενεργοποιηθει και εισαι ετοιμος. Περνας μετα και το comodo αν θες και καθαρισες.
alexandros276 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 και θεωρεις οτι εινε ο καλυτερος συνδιασμος comodor και bitfender;;; εννοω τι παραπανω πιστευεις οτι θα εδινε το norton ,,,,,,,,,,panta internetsecurity,,,,,,,,,,,kapensky ,,,,,,,,,,,,,,nod σε σχεση με τον συνδιασμο comodor και bitfender;
flik Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Είναι διαφορετικό πράγμα το firewall και το antivirus. Το comodo firewall είναι καλύτερο απο αυτό του kaspersky, και σίγουρα καλύτερο απο nod32 και norton. Με μια προυπόθεση. Να ξέρεις να το χρησιμοποιείς. Δηλαδή στο θέμα firewall, εκ φύσεως, δεν γίνεται να είνια πλήρως αυτοματοποιημένο όσο τα antivirus και να διατηρεί την αποτελεσματικότητα του παράλληλα με την ευχρηστία του. Εγώ δεν προτείνω στον κόσμο πλέον να βάζει διαφορετικό firewall εκτός του ενσωματωμένου των windows. Απο εποχής vista και μετά παρέχει ένα ακό επίπεδο ασφάλειας δίχως να ενοχλεί. Αν θέλεις όμως ένα καλό firewall, ναι, το comodo σίγουρα. Το norton έχει το πιο αυτοματοποιημένο firewall εκ των 3 άλλων προγραμμάτων, αλλά δεν κάνει την διαφορά με αυτό των windows, γι αυτό λέω πως τα πιο δυνατά βασίζονται και στις απαντήσεις του χρήστη. Στο θέμα av, το bitdefender free, επίσης παρέχει πολύ καλή ασφάλεια. Δεν είναι βαρύ, αλλά νομίζω υπάρχουν και πιο ελαφριά, όπως το panda cloud. Θεωρώ πως το kaspersky και το nod32 παρέχουν καλύτερη ασφάλεια απο τα δωρεάν, ναι, αλλά, σίγουρα, σίγουρα όμως δεν αντιστοιχεί αυτή η διαφορά στην αξία των χρημάτων. Και δεν αξίζει καν να μπεις στον κόπο να τα βρεις πλαγιοτρόπως. Γιατί; Γιατί αν είσαι απρόσεχτος θα μολυνθείς ότι και να βάλεις. Αυτό είναι το θέμα. Πρόσεχε λίγο κάθε φορά που είναι να κάνεις κλικ κάπου, κοινή λογική και εμπειρία θέλει, και σε καλύπτει οποιοδήποτε δωρεάν antivirus μαζί με το windows firewall. Μπορείς να δοκιμάσεις bitdefender, panda, avast, avira και να δεις ποιο σου κάθεται καλύτερα. Αλήθεια, δεν θα πρέπει να αισθάνεσαι λιγότερο ασφαλής με κάποιο απο αυτά. Κοίτα περισσότερο να μη σε πρήζουν είτε με popups είτε βαραίνοντας το σύστημα.
alexandros276 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 νομιζο οτι το bitdefender μου βαρενει το συστημα κανει πολυ ωρα να φορτοσουνε καπιες σελιδες αυτο βλεπω αυτην την στιγμη τωρα που εβαλα αυτα τα 2 κανουνε πολυ ωρα για να φορτοσουνε οι σελιδες
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ποση μνημη εχεις και τι επεξεργαστη? Δοκιμασε και το panda cloud που ειπε ο flik.
flik Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Πάντα μιλάμε για το bitdefender free έτσι; Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις (κλείνοντας τον αντίστοιχο διακόπτη, όχι κλείνοντας το gui) και δες. Δεν θα έπρεπε να το βλέπεις αυτό με τις σελίδες απο την αρχή κιόλας, αλλά σε κάθε σύστημα κάθε πρόγραμμα συμπεριφέρεται διαφορετικά. Γενικά, κατά μέσο όρο, είναι κατάτι πιο βαρύ απο τα άλλα δωρεάν που σου είπα, ενώ πιιο ελαφρύ φαίνεται να είναι το panda.
alexandros276 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) και οντος τωρα που το εβγαλα οι σελιδες εινε μια χαρα τωρα τι να κανω;; πες μου κατι γιατι θεωρεις οτι το Το comodo firewall είναι καλύτερο απο αυτό του kaspersky, και σίγουρα καλύτερο απο nod32 και norton.;; αυτο μπορεις να μου αναλυσεις σε παρακαλω;; κατι ακομα στην Ψηφοφορία και γενική συζήτηση: Ποιο antivirus προτιμάτε οι πιο πολλοι προτιμανε το avast γιατι;;; το προτιμανε περισσοτερο και απο norton ,,, kapensky bitdifender και αλλα http://www.insomnia.gr/topic/498426-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-antivirus-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B5/page-7 οποτε απο ολα αυτα πιο εινε καλυτερο;; bitdefender, panda, avast, avira διαβασα reviews σε πολλες ιστοσελιδες αλλα ο καθενας λεει την δικια του εκδοχη οποτε απο ολα αυτα πιο εινε καλυτερο;; σε θεμα antivirus bitdefender, panda, avast, avira αν και εγω εβαλα τωρα το avast και το εχω σε συνδυασμο με το comodo firewall και με το spybot δεν εχω ιδεα αν αυτα τα 2 εινε ενας παρα πολυ καλος συνδιασμος;; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2015 από alexandros276
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) ΜΗΝ ψαχνεις να βρεις το καλυτερο και το χειροτερο. ΔΕΝ υπαρχει καλυτερο και χειροτερο. Ολα αυτα τα προγραμματα που σου προτειναμε ειναι καλα και πανω κατω ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ και να βαλεις. Μπορει δηλαδη εναν ιο το bitefender να μην τοον βρει και να τον βρει το panda και εναν ιο που δεν βρισκει το panda να τον βρει το bitdefender. Δοκιμασε τα ολα, δες ποιο καθεται καλυτερα στο συστημα σου σε θεμα επιδοσης και εισαι μια χαρα. Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη ουτε θα μπει καποιος τρελος hacker στο pc ετσι ωστε να θες το σινικο τοιχος για προστασια. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2015 από Alex-V
alexandros276 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 οποτε εσυ τι μου προτεινεις απο antivirus να βαλω:; απο ολα αυτα;;;
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Η το bitdefender η το panda cloud. Αν καποιο απο αυτα δεν σε βολεψει η το νιωθεις προβληματικο η βαρυ, δοκιμασε το avast. 1
alexandros276 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 το bitdefender η το panda cloud. και το avast εινε κατωτερα απο το node32 ,,, norton και kapensky antivirus:;;; μιλαω παντα για προγραμματα antivirus για Internet security για μενα οπως και το διαπιστωσα καλυτερο απο ολα εινε το comodo.... και εινε καλυτερο απο ολα και απο node32 ,,, norton και kapensky internet security
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Οχι, δεν ειναι κατωτερα. Απλα το ενα εχει πιο υψηλο rate στους ιους το αλλο περισσοτερα false positives το αλλο πιο βαρυ το αλλο πιο ελαφρυ το αλλο τρωει περισσοτερους πορους το αλλο λιγοτερους και παει λεγοντας.
alexandros276 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 για πια antivirus εννοεις:;; Απλα το ενα εχει πιο υψηλο rate στους ιους το αλλο περισσοτερα false positives το αλλο πιο βαρυ το αλλο πιο ελαφρυ το αλλο τρωει περισσοτερους πορους το αλλο λιγοτερους πιο εχει πιο πολυ rate΄;;; πιο εχει false positives πιο εινε πιο βαρυ;;;; και πιο τρωεει περισσοτερους πορους το αλλο λιγοτερους ;;; οποτε στην ουσια ολα τα antivirus εχουνε σχεδον τα ιδια και εννοω για τα bitdefender η το panda cloud. και το avast node32 ,,, norton και kapensky οποτε τα node32 ,,, norton και kapensky εινε απλα για να πουλανε ετσι; σε σχεση με τα bitdefender η το panda cloud. και το avast ετσι;;
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Υποτιθεται οτι το kaspersky με το norton ειναι απο τα "βαρια" antivirus και το nod32 ελαφρυ. Το kaspersky ειναι πολυ καλο στην ανιχνευση ιων με σχετικα λιγα false positives οπως και το nod32. Για μενα το norton αστο στην δεν αξιζει. Το bitdefender θεριζει στους ιους, ελαφρυ σχετικα αλλα εχει καπως πολλα false positives. Παλια ειχε πολλα τωρα οχι. Το panda cloud λιγα false positives, γρηγορο ελαφρυ και καλη ανιχνευση. Το avast πολυ καλο rate στους ιους αλλα σε μερικους χρηστες δημιουργει προβληματα στην επιδοση του λειτουργικου.
alexandros276 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Πρωτον γιατι λες οτι το norton αστο δεν αξιζει;;αναλυσε το μου σε παρακαλω αυτο.. επιπλεον τι εννοεις οτι Το kaspersky ειναι πολυ καλο στην ανιχνευση ιων και οτι εχει λιγα false positives επιπλεον πια εινε η γνωμη σου για το nod32 μετα καπου λες οτι bitdefender θεριζει στους ιους, ελαφρυ σχετικα αλλα εχει καπως πολλα false positives. τι εννοεις με αυτο:; δεν εινε καλο στην ανιχνευση των ιων οπως το Το kaspersky;;; περα απο αυτο λες οτι το panda cloud λιγα false positives, τι εννοεις με τον ορο false positives;;; και περα απο αυτο αν βγαλουμε το norton πιο να βαλω το node32 ;;; το avast η το kaspersky ;; η το bitdefender γιατι λες οτι ολα αυτα εινε καλά στην ανιχνευση των ιων τι εννοεις με τον ορο false positives;;; ενα αντιβιοτικο οταν εχει πολλα false positives εινε καλο΄;;; η κακο;;; θελω να μου μιλησεις αναλυτικα γιατι εινε μια παρα πολυ ενδιαφερον κουβεντα απλα για το norton γιατι τοσα πολλα μειον΄¨;;; αλλοι λενε οτι εινε καλυτερο απο ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα