Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θελω να  αγορασω ενα  προγραμμα προστασιας internet security  το θεμα εινε πιο να αγορασω..

Στην αγορα  κυκλοφορουνε   το nod 32,,,,,,, norton internet security ,,,, kapensky internet security ,,panda security  και πολλα αλλα

Tο θεμα εινε οτι εχω διαβασει  πολλα reviews απο παρα  πολλες ιστοσελιδες αλλα η καθε μια ιστοσελιδα υποστηριζει  τα δικα τις.......................

Οποτε  πιο μου συμβουλέυετε να παω να αγορασω;;;

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να αγορασεις σουιτα . ειναι και δυσκολες οι εποχες....θα προτεινα εναν συνδυασμο 3 free προγραμματων . bitdefender free - spybot - comodo firewall

• Like 1
Δημοσ.

Για το 360 εχουν ακουστει παρα πολλα. Το malwares καλο αλλα ειναι on demand και οχι real time. Spybot? Ακομη ζει αυτο? Παντως ηταν κορυφαιο καποτε. Με το bitedefender free και το comodo firewall σαν συνδυασμο οντως θα εισαι παρα πολυ καλα σε προστασια.

Δημοσ.

Για το 360 εχουν ακουστει παρα πολλα. Το malwares καλο αλλα ειναι on demand και οχι real time. Spybot? Ακομη ζει αυτο? Παντως ηταν κορυφαιο καποτε. Με το bitedefender free και το comodo firewall σαν συνδυασμο οντως θα εισαι παρα πολυ καλα σε προστασια.

Ζει και ειναι εξαιρετικο..Η εκδοση 1.6.2 ομως...Και ΞETIKAΡOYME το "sd helper" και το "Tea timer"..

Δημοσ.

ειχα παλια χρησιμοποιησει και το norton internet security και nod32 και kapensky και πιστευω οτι δεν εινε τοσο καλα  πεταμενα λεφτα  στην  ουσια ειχα πολλους ιους με τα  norton internet security και nod32 και kapensky

δεν  ειμουνα ευχαρηστημενος με ολες αυτες τις  σουιτες  που  πουλανε στο εμποριο..

και ακριβες σουιτες αλλα και μη αποτελεσματικες

Δημοσ.

Απο παλαιοτερα ολα τα προγραμματα εχουν βελτιωθει αρκετα. Το norton ειναι αρκετα καλο αυτη τη στιγμη σε συγκεριση με παλια. Οπως και το nod32 και το kaspersky. 100% προστατευμενος δεν θα εισαι ME KANENA antivirus και ΚΑΜΙΑ σουιτα. Θα στο πω αλλιως. Εγω προσωπικα δεν εχω antivirus ουτε σουιτα και δεν εχω κολλησει ουτε εναν ιο και αν κολλησω κανω ενα scan με καποια προγραμματα και τελος. Θελω να σου πω οτι πρεπει να προσεχεις και απο μονος σου στο που μπαινεις. Απλα με ενα αρκετα καλο antivirus και ενα firewall θα εχεις την υγεια σου χωρις να φοβασαι τιποτα.

Δημοσ.

Απο τα δωρεαν ναι. Και με nod32 και με kaspersky καλα θα εισαι. Απλα δεν υπαρχει λογος να τα αγορασεις απο την στιγμη που με δωρεαν λυσεις θα εισαι ενταξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...