alexandros276 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Γεια σας θελω να αγορασω ενα προγραμμα προστασιας internet security το θεμα εινε πιο να αγορασω.. Στην αγορα κυκλοφορουνε το nod 32,,,,,,, norton internet security ,,,, kapensky internet security ,,panda security και πολλα αλλα Tο θεμα εινε οτι εχω διαβασει πολλα reviews απο παρα πολλες ιστοσελιδες αλλα η καθε μια ιστοσελιδα υποστηριζει τα δικα τις....................... Οποτε πιο μου συμβουλέυετε να παω να αγορασω;;;
trujillo2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 δεν χρειαζεται να αγορασεις σουιτα . ειναι και δυσκολες οι εποχες....θα προτεινα εναν συνδυασμο 3 free προγραμματων . bitdefender free - spybot - comodo firewall 1
kalodrei Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 360 total security , εχουν βαλει και firewall . δωρεαν απο εδω :http://www.360totalsecurity.com/ και το malware bytes παλι δωρεαν απο εδω : https://www.malwarebytes.org/
Alex-V Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Για το 360 εχουν ακουστει παρα πολλα. Το malwares καλο αλλα ειναι on demand και οχι real time. Spybot? Ακομη ζει αυτο? Παντως ηταν κορυφαιο καποτε. Με το bitedefender free και το comodo firewall σαν συνδυασμο οντως θα εισαι παρα πολυ καλα σε προστασια.
David20 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Για το 360 εχουν ακουστει παρα πολλα. Το malwares καλο αλλα ειναι on demand και οχι real time. Spybot? Ακομη ζει αυτο? Παντως ηταν κορυφαιο καποτε. Με το bitedefender free και το comodo firewall σαν συνδυασμο οντως θα εισαι παρα πολυ καλα σε προστασια. Ζει και ειναι εξαιρετικο..Η εκδοση 1.6.2 ομως...Και ΞETIKAΡOYME το "sd helper" και το "Tea timer"..
alexandros276 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 οποτε αυτα τα 2΄¨΄bitedefender free και το comodo firewall θα ειμε καλυμενος;;
Alex-V Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ναι ειναι αρκετα καλος συνδυασμος. Δεν υπαρχει λογος να αγορασεις.
alexandros276 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 ειχα παλια χρησιμοποιησει και το norton internet security και nod32 και kapensky και πιστευω οτι δεν εινε τοσο καλα πεταμενα λεφτα στην ουσια ειχα πολλους ιους με τα norton internet security και nod32 και kapensky δεν ειμουνα ευχαρηστημενος με ολες αυτες τις σουιτες που πουλανε στο εμποριο.. και ακριβες σουιτες αλλα και μη αποτελεσματικες
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Απο παλαιοτερα ολα τα προγραμματα εχουν βελτιωθει αρκετα. Το norton ειναι αρκετα καλο αυτη τη στιγμη σε συγκεριση με παλια. Οπως και το nod32 και το kaspersky. 100% προστατευμενος δεν θα εισαι ME KANENA antivirus και ΚΑΜΙΑ σουιτα. Θα στο πω αλλιως. Εγω προσωπικα δεν εχω antivirus ουτε σουιτα και δεν εχω κολλησει ουτε εναν ιο και αν κολλησω κανω ενα scan με καποια προγραμματα και τελος. Θελω να σου πω οτι πρεπει να προσεχεις και απο μονος σου στο που μπαινεις. Απλα με ενα αρκετα καλο antivirus και ενα firewall θα εχεις την υγεια σου χωρις να φοβασαι τιποτα.
alexandros276 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 οποτε αυτα τα 2΄¨΄bitedefender free και το comodo firewall εινε καλυτερος συνδιασμος σε σχεση με nod32 και το kaspersky. και norton΄΄;;;
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Απο τα δωρεαν ναι. Και με nod32 και με kaspersky καλα θα εισαι. Απλα δεν υπαρχει λογος να τα αγορασεις απο την στιγμη που με δωρεαν λυσεις θα εισαι ενταξει.
alexandros276 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 το bitedefender απο που το κατεβαζω απο πιο λινκ;;
Alex-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Εδω εισαι http://www.bitdefender.com/solutions/free.html
alexandros276 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 παντος εινε αυτοματα ενεργοποιμενο το bitdefend ετσι;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα