Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,λοιπον θα μπω κατευθειαν στο θεμα μου,χθες το βραδυ απο βλακεια δικια μου,εκει που ηταν ολα καλα με το μονιτορ του υπολογιστη μου,ειχα την φαεινη ιδεα να ανεβασω την αναλυστη απτην καρτα γραφικων,ειδα οτι ειχε μια παραπανω αναλυση απο οτι ηταν και σκευτηκα να το δοκιμασω,δεν αλαξα την αναλυση απτο desctop τπτ απο αυτα,απτο πανελ της καρτας γραφικων το εκανα μου βγαλε μαυρη οθονη με ενα τετραγωνακι να γυροφερνει στην οθονη γραφωντας input not connected η supported δεν θυμαμαι νομιζω το πρωτο αν θυμαμαι ακριβως,προσπαθησα με αλο μονιτορ να αλαξω τν αναλυση και οταν πηγα να ξαναβαλω το προηγουμενο μονιτορ παλι τα ιδια.To monitor ειναι b223w acer και ειναι lcd 22'',εψαξα στο ιντερνετ καπιοι λεγαν στο bootαρισμα του pc οταν ανιξει να προλαβω να πατησω f8,καπιοι αλλοι μεσω αλου μονιτορ να τν ξανακατεβασω οπως ηταν πριν(οπως σας ανεφερα το εκανα και δεν δουλεψε),καπου αλου ελεγε απλα να κατεβασω τα hz που λογικα θα ειχαν ανεβει λογω του οτι η gpu στελνει ενα σημα που στο μονιτορ δεν αρεσει και δεν σηκωνει,προσπαθησα αλα δεν εβρισκα την ρυθμιση για τα hz της οθονης,σορρυ για το μεγαλο κειμενο αλα ηθελα να το προσεγκισω οσο το δυνατον καλυτερα,οποια βοηθεια πολυτιμη....Ευχαριστω προκαταβολικα..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σύνδεσε το pc με την τηλεόραση και κατέβασε την ανάλυση. Σου εμφανίζει η οθόνη το input not supported διότι η οθόνη δεν αναγνωρίζει την ανάλυση. Αν δεν δουλέψει αυτό με την tv, μπες από safe mode με F8 αν δείξει εικόνα και ξαναπέρνα τους drivers της κάρτας σίγουρα θα λυθεί το πρόβλημα. Παίζεις με onboard ή εξωτερική κάρτα γραφικών?

• Moderators
Δημοσ.

δοκιμασε να πας στην επιλογη low resolution video για το safe mode και οταν ανοιξει βαλε την αναλυση εκει που την ειχες και μετα μπες κανονικα παλι

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα με μόνιτορ οχι με tv να την κατεβασω και δεν έγινε,τωρα αν είναι να μπω απο safe mode πως θα κατεβάσω τα drivers ξανα αφου στο safe mode εχει τα απολύτως απαραίτητα και στην ουσια δεν μπορείς να μπεις στην κάρτα γραφικών;οχι δεν είναι onboard μια ατι ειναι 1gb ddr5,αν εβφαζα την κάρτα γραφικών και την ξαναεβαζα δεν θα γινόντουσαν ρεσετ οι ρυθμίσεις της; αυτο με το f8 που ειπες θα μου το εξηγήσεις λίγο καλύτερα γιατί είναι πρώτη φορά που συναντάω κάτι τέτοιο και δεν έχω ιδέα πώς να το κάνω; ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

σπεκτ πως πάω σε αυτή την επιλογή που ανέφερες αδερφέ; ενώ έχω κάνει f8;και για να ξεκαθαρίσω κάτι το f8 είναι το safe mode ρε παιδιά; :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα. Το F8 είναι το safe mode.Στα windows 8 πρέπει να κρατήσεις πατημένο το shift και μετά πάτα πολλές φορές το F8. Μπορεί η μητρική στο F8 να έχει το boot options και να σου μη βγάζει το μένου της ασφαλούς λειτουργίας.Γράψε αν θες το μοντέλο της μητρικής.

• Moderators
Δημοσ.

αν εχεις windows 8/8.1 νομιζω απο msocnfig στην καρτελα boot επιλεγεις safeboot + base video (η μπορει να θελει και μονο το base video) δοκιμασε το

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...