NIGHTMARE1980 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 καλησπέρα.εκανα format σ'ενα τετραπυρινο desktop και του περασα Windows 7 home Premium και όταν παω να περασω καποιο παιχνιδι η εφαρμογή μου βγαζει errοr ,τα update του τα βγαζει σαν αποτυχια και μου βγαζει ότι εχει κατεστραμενα αρχεια Windows.ουτε με το dvd αλλα ουτε η εξεταση δισκου δεν μπορει να το φτιαξει.τι μπορει να φταιει?υπαρχει περιπτωση να μην είναι από το λογισμικο η καποιο από τα dvdrw η κατι άλλο?δωστε μου τα φωτα σας.
TheELF Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ανέβασε εικόνα με το μήνυμα που βγάζει για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται.
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 ένα παράδειγμα από ένα τυχαιο παιχνιδι.ότι παιχνιδι παω να περασω μου βγαζει αυτό το παραθυρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Τσέκαρε την υγεία του δίσκου με hdsentinel. Σε άλλο pc εγκαθίσταται κανονικά τα προγράμματα?
panospc Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Επίσης, εκτός από τον σκληρό έλεγξε και τις μνήμες ram με το memtest, λογικά ένα από αυτά τα δύο φταίει
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 θα τα τσεκαρω και θα σας ενημερωσω. Τσέκαρε την υγεία του δίσκου με hdsentinel. Σε άλλο pc εγκαθίσταται κανονικά τα προγράμματα? ναι κανονικα.θα τον τσεκαρω. στην εξεταση σκληρου μου εβγαλε αυτό. τωρα με το memtest δεν καταφερα να το ανοιξω γιαυτο θα ψαξω καποιο άλλο. απ ότι ειδα και οι μνημες εχουν θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα