voltmod Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Η Philips ανακοίνωσε ένα νέο monitor που βασίζεται σε πάνελ IPS-AHVA με διαγώνιο 32 ιντσών που υποστηρίζει ανάλυση 3840 x 2160 pixels. Το νέο μοντέλο της Philips υποστηρίζει γωνίες θέασης 178°/ 178°, μέγιστη φωτεινότητα 350cd/m² και Dynamic Mega-contrast ratio καθώς και 10-bit color (1,07 δισεκατομμύρια χρώματα). Η οθόνη BDM3275UP διαθέτει HDMI 2.0, DisplayPort 1.2 και Dual-Link DVI ενώ δεν απουσιάζει ένα 4-port USB 3.0 hub και μία έξοδος για ακουστικά. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την διαθεσιμότητα της 32άρας BDM3275UP και το κόστος της. Site: TechPowerUp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 και η ερωτηση του ενος εκατομυριου 32" 4Κ ή 60" 1080p? οχι απο θεμα κοστους αλλα απο απολαυσης! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Αν δεν γνωριζουμε ομως τιμη και διαθεσιμοτητα τι να σχολιασουμε που ειναι και τα βασικοτερα,ειδικα αυτη την περιοδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
headbanger Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 για σαλόνι 60" 1080 hands down 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Το marketing καλά κρατεί. Το 4k αξίζει για άνω των 65" να δούμε πότε θα το καταλάβει ο κόσμος εκτός αν έχετε τον καναπέ στο μισό μέτρο από την τηλεόραση Το συγκεκριμένο monitor αξίζει για γραφίστες και για gaming 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzaZyL Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Άραγε πόσους μισθούς σε δραχμές να θέλω, για να αγοράσω μια τέτοια? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag_del Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Υπαρχει ακομα PHILIPS? Δεν την αγορασαν οι κινεζοι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cell_7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Άραγε πόσους μισθούς σε δραχμές να θέλω, για να αγοράσω μια τέτοια? Φτάνει ποια με αυτήν την ανοησία 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 και η ερωτηση του ενος εκατομυριου 32" 4Κ ή 60" 1080p? οχι απο θεμα κοστους αλλα απο απολαυσης! εχω 55" 1080p.... για πιο λογω να την ανταλλαζα με μια 32" 4Κ. Τι υπαρχει σε ποιοτητα 4Κ;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdragon Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μα δεν είναι τηλεόραση, monitor είναι και από τη πείρα μου η υψηλή ανάλυση είναι καλό πράγμα για τα μάτια μου. Όσο αναφορά για το σαλόνι ναι 1080p είναι σε λογικές αποστάσεις μια χαρά ακόμα κι αν παίζεις games. Πρέπει να υπάρχουν φθηνά monitor 4k εκ Κίνας αλλά από πιστότητα χρωμάτων δεν γνωρίζω τουλάχιστον τηλεοράσεις έχω δει στο cnet μερικές γύρω στα $500 στην Αμερικανική αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Άραγε πόσους μισθούς σε δραχμές να θέλω, για να αγοράσω μια τέτοια? πάλιωσε,δεν είναι αστείο ποια αυτή η παπαριά στο θέμα μας για 3DS max μια χαρά η οθονη για να βλέπεις τα viewports και να ελέγχεις παράλληλα απο διάφορες όψεις το μοντέλο αλλά η τιμή ορίζει την επιτυχία γιατί τέτοιες έχουμε είδη,δεν περιμέναμε την philips να κάνει την επανάσταση. αυτό το στυλ με την γραμμή κάτω και το λογότυπο το έχει ακριβώς ίδιο η οθόνη μου που είναι σχεδόν 8ετίας 22" philips Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ας πάρουμε την είδηση από την αρχή: "Η Philips ανακοίνωσε ένα νέο monitor..." Που κολλάνε οι τηλεοράσεις?? 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
potoula Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μάλλον τους διέφυγε η λέξη monitor και συζητάνε για τηλεοράσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsonta Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Παλι καλα που 4 στους 11 επισήμαναν πως είναι monitor. Εγώ παντως που έχω μια 23" WUXGA στο μέτρο, όταν βάζω να δώ καμία σελίδα στα 2 μετρα στην 42" 1080p στο σαλόνι ματώνουν τα μάτια μου. Πάντως για τόσο μεγάλη οθόνη θα ήθελα να υπάρχει ένα μεγάλο vesa mount case (πλάτυ με 90 deg. riser) να χώράει ενα κανονικό PC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Παλι καλα που 4 στους 11 επισήμαναν πως είναι monitor. Εγώ παντως που έχω μια 23" WUXGA στο μέτρο, όταν βάζω να δώ καμία σελίδα στα 2 μετρα στην 42" 1080p στο σαλόνι ματώνουν τα μάτια μου. Πάντως για τόσο μεγάλη οθόνη θα ήθελα να υπάρχει ένα μεγάλο vesa mount case (πλάτυ με 90 deg. riser) να χώράει ενα κανονικό PC. η 42" δεν είναι για browsing,και κοντά της να κάτσεις θα στραβωθείς με τόσο μεγάλη οθόνη μες τα μάτια σου,είναι για να βλέπεις ταινίες στα 2+ μέτρα χαλαρά όχι να ψάχνεις για λεπτομέρειες σε παιχνίδια,σχέδια και κείμενα. αν και για μένα ένας προτζεκτορας θα έκανε χάρμα δουλειά,βλέπεις φοιτητής με μικρό σπίτι κάπου 25 τετραγωνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα