Προς το περιεχόμενο

xiaomi mi4 root

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να το κάνω? :P διάβασα κάπου ότι υπάρχει η πιθανότητα να γίνει "brick" το smartphone, δηλαδή άχρηστο σαν ένα "τούβλο" στην τσέπη σου άμα το κανεις root, ισχύει? η πάει ανάλογα το ποσο αξιόλογο είναι το rom που θα βάλεις? 

root θέλω να κάνω για κάποιες extra εφαρμογές, αλλα και επειδή δεν έχω ξανά κάνει :P

Δημοσ.

Γενικα δεν παθαινεις τιποτα απολυτος... redmi 1s 6-7 μηνες rooted και ολα καλα... Ειναι πολυ ευκολο κατεβαζεις ενα zip το μετονομαζεις και το "δινεις" στον updater.. γενικα δεν θα σε δυσκολεψει νομιζω.. εκτος αν στην miui v6 εχει κατι διαφορετικο απο την v5 που εχω ακομα εγω...(μας εχει ξεχασει εμας με τα μικρα ο κινεζος! ).. Με ενα γρηγορο ψαξιμο υπαρχουν πολλα tutorials.. βασισου σε αυτα του miui.com.. 

• Like 1
Δημοσ.

αν κάνω root μπορώ να κατεβάζω και εφαρμογές και από αλλου πέρα από το google play? κάτι τέτοιο θυμάμαι που το είχα ψιλό ψάξει πιο παλιά.. δηλαδή για παράδειγμα πέρα από τις original εφαρμογές που θα βρω, μπορεί ένα αρ που στο google play κάνει 5 euro άμα kanw root να το βρω κάπου αλλου tsampe?

Δημοσ.

Αυτο που λες δεν υσχυει... εκτος αυτου δεν συμβαδιζει και με τους κανονες του forum να απαντησω ακριβως... ωστοσο ολα τα .apk αν τα εχεις σε αρχειο μπορεις να τα περασεις και σε non rooted αλλα και σε rooted συσκευες...

• Like 1
Δημοσ.

βασικά απλά θέλω να ξέρω πάνω κάτω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα στο θέμα root :P (το οποιο googlara είδη, αλλα απ ότι φαίνεται μερικές από τις πληροφορίες που βρήκα είναι λανθασμένες)

Δημοσ.

Δεν παθαινει το κινιτο τιποτα απολυτος... τα χαλανε γιατι οταν κανεις root εχεις full access σε ολα τα αρχεια του λογισμικου της συσκευης για να κανεις τα παντα.. οποτε αν τα σκαλιζουν χωρις να ξερουν.. φταιει το root.. ο,τι smartphone εχει περασει απο τα χερια μου εχει γινει root και εχει μπει και custom rom και τα παντα ολα.. και δεν ηταν 1 και 2 συσκευες... 

• Like 1
Δημοσ.

να το κάνω? :P διάβασα κάπου ότι υπάρχει η πιθανότητα να γίνει "brick" το smartphone, δηλαδή άχρηστο σαν ένα "τούβλο" στην τσέπη σου άμα το κανεις root, ισχύει? η πάει ανάλογα το ποσο αξιόλογο είναι το rom που θα βάλεις?

root θέλω να κάνω για κάποιες extra εφαρμογές, αλλα και επειδή δεν έχω ξανά κάνει :P

Καλησπερα.

Για να σου λυθουν ολες οι αποριες διαβασε καλητερα αυτον τον οδηγο:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146

• Like 1
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Αν φοράς την multi είσαι σε root ή την GTV Ελληνική. Για περισσότερα δες στην ελληνική κοινότητα xiaomi-miui.gr.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...