Captain Nemo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Θέλω να στείλω σήμα τηλεόρασης σε άλλο δωμάτιο, κάποιος μου είχε πεί οτι προτιμάει με σύνδεση scart για πείτε μερικές προτάσεις. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2015 από Captain Nemo
sotir@kos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Θέλω να στείλω σήμα τηλεόρασης σε άλλο δωμάτιο, κάποιος μου είχε πεί οτι προτιμάει με σύνδεση scart για πείτε μερικές προτάσεις. εγω φιλε μου πηρα αυτο και ησυχασα... ONE FOR ALL SV 1730 εγω φιλε μου πηρα αυτο και ησυχασα... ONE FOR ALL SV 1730 και μονο scart θα βρεις...δεν υπαρχει αλλος τροπος συνδεσης, εφοσον ειναι ασυρματη η μεταδοση...αλλα η εικονα ειναι παρα πολυ καλη, ασε που λογο 5,8ghz δεν κανει κιχ απο θεμα παρεμβολων....ειχα πριν στα 2,4ghz και ειχα φρικαρει, με αυτο λυθηκαν ολα, εχει και για εντολες κοντρολ να στελνεις μεσα...
vdeseris Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν παρεις κατι τετοιο σε συνδυασμο με powerline? https://www.skroutz.gr/c/248/Accessouar-eikonas.html?from=catspan&keyphrase=hdmi+utp Παντως υπαρχει ασυρματη μεταφορα hdmi αλλα ξεφευγει σε κοστος Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2015 από vdeseris
sotir@kos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Αν παρεις κατι τετοιο σε συνδυασμο με powerline? https://www.skroutz.gr/c/248/Accessouar-eikonas.html?from=catspan&keyphrase=hdmi+utp Παντως υπαρχει ασυρματη μεταφορα hdmi αλλα ξεφευγει σε κοστος κοιτα, το hdmi ειναι λιγο ανουσιο απο την αποψη οτι ασυρματα θα το παρεις το σημα και μην φανταστεις οτι θα παρεις hd εικονα, εγω το περιμενα χειροτερο το αποτελασμα λογο scart αλλα με αφησε αγαλμα...και οπως ειπες ξεφευγεις σε χρηματα, ενω με ενα 60αρι ξεμπερδεψες... βεβαια δεν εχω ψαξει και δεν γνωριζω με τα ghz τι παιζει και αν τηγανιζουμε τον εγκεφαλο μας...εσυ γνωριζεις?
georgeadams Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Αν παρεις κατι τετοιο σε συνδυασμο με powerline? https://www.skroutz.gr/c/248/Accessouar-eikonas.html?from=catspan&keyphrase=hdmi+utp Παντως υπαρχει ασυρματη μεταφορα hdmi αλλα ξεφευγει σε κοστος Τα HDMI-σε-ethernet χρησιμοποιούν απλώς καλωδίωση ethernet. Δε θα παίξουν μέσω powerline.
sakisvele Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Για να μην ανοιξω άλλο θέμα θέλω πρόταση για μεταφορά εικόνας απο hdmi σε hdmi απόσταση 40-47m με extender με utp cat6 δεν κατάφερα να δω..
acmegr7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Στις 9/9/2018 στις 8:36 ΜΜ, sakisvele είπε Για να μην ανοιξω άλλο θέμα θέλω πρόταση για μεταφορά εικόνας απο hdmi σε hdmi απόσταση 40-47m με extender με utp cat6 δεν κατάφερα να δω.. Βρήκες μήπως κάποια λύση;
acmegr7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 Δημοσ. 12 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, sakisvele είπε Ναι με τι εξοπλισμό τελικά; ενδιαφέρομαι και εγώ και ψάχνω να βρω λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα