glisakos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Kαλησπέρα παιδιά. Εδώ και ένα με δύο μήνες έχω παραμελήσει λίγο το tablet μου και δεν το έχω δουλέψει καθόλου, με αποτέλεσμα όταν πήγα να το ανοίξω να μην ανοίγει. Είπα cool, τελείωσε λογικά η μπαταρία. Το έβαλα στην φόρτιση έδειχνε ότι φορτίζει. Όταν πήγα να το ανοίξω έκανε συνεχώς restart το λογότυπο τς bitmore και δεν έμπαινε καθόλου στην "επιφάνεια εργασίας". Όταν το βάζω στον η/υ για να φορτίσει μια το βλέπει και μια το χάνει. Τώρα όταν το βάζω το καλώδιο του κανονικά στην πρίζα για να φορτίσει δεν κάνει τίποτα, παρά μονάχα αν το συνδέσω με το usb καλώδιο βάζοντας αντάπτορα, αλλά και πάλι τα ίδια μου κάνει. Δείχνει ότι φορτίζει και μετά από λίγο αν πατήσω το κουμπί για να ανοίξει είναι λες και χάνει την επαφή κάνει 2-3 φορές την εμφάνιση του λογότυπου και μετά τίποτα. Καμία βοήθεια ή κάποιος που να του είχε συμβεί κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα