Προς το περιεχόμενο

Καποιος ανεμιστηρας ειναι ατακτος

jonkyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mια χαρά είναι τα καλώδια,μην τρελαίνεσαι.Ο ανεμιστήρας του κουτιού δείχνει να γυρνάει με πολλε στροφές..αν σου ακούγεται,βαλ'τον σε 5v.
Το τροφοδοτικό πάλι...με την πρώτη ευκαιρία..

PER.640577.jpg

PSU BE QUIET! SYSTEM POWER 7 300W
38.90 €

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οι φωτο ειναι πριν ή μετα το καθαρισμα.... γιατι η σκονη κανει παρτι εκει μεσα....

Mια χαρά είναι τα καλώδια,μην τρελαίνεσαι.Ο ανεμιστήρας του κουτιού δείχνει να γυρνάει με πολλε στροφές..αν σου ακούγεται,βαλ'τον σε 5v.

Δεν χρειαζεται τροφοδοτικο καλο ειναι το chieftek

• Like 2

Οι φωτο ειναι πριν ή μετα το καθαρισμα.... γιατι η σκονη κανει παρτι εκει μεσα....

Δεν χρειαζεται τροφοδοτικο καλο ειναι το chieftek

Παρτι;;;; Και το εχω καθαρισει καλα :o

Σοβαρα τωρα, τι να του κανω δλδ; Να το πλυνω; Χαχαχα :D Ηλεκτρικη σκουπα και φυσητηρι χρησιμοποιησα, η επομενη λυση ειναι πλυστικο :D

PER.640577.jpg

PSU BE QUIET! SYSTEM POWER 7 300W

38.90 €

Με ποιον τροπο θα τον βαλω σε 5v;

Παρτι;;;; Και το εχω καθαρισει καλα :o

Σοβαρα τωρα, τι να του κανω δλδ; Να το πλυνω; Χαχαχα :D Ηλεκτρικη σκουπα και φυσητηρι χρησιμοποιησα, η επομενη λυση ειναι πλυστικο :D

Με ποιον τροπο θα τον βαλω σε 5v;

Πάρτυ όχι,αλλά καθαρό δε το λές.

Πάρε,το και πήγαινε σε ένα βενζινάδικο ή συνεργείο να το φυσήξεις.

Βάλε το χέρι να δεις αν πετάει και υγρασία το πιστόλι,εκτός από αέρα.

Εντάξει,λίγη θα πετάει,μπάνιο μην κάνει,αν και με τόση ζέστη μέχρι να το ξανασυνδέσεις στο ρεύμα..

Μην είναι και πολύ κοντά στην μητρική,στο ανεμιστηράκι το χέρι μην γυρίσει τρελά,τεσπά λίγο προσοχή και λογική θελει,δεν είναι πυραυλική επιστήμη.

Από την περιγραφή του καθαρισμού σου,να απομακρυνθείς όταν θα φυσήξεις μέσα στο τροφοδοτικό,και φυσικά να γίνει σε ανοικτό χώρο.

Zeichnung1.jpg

• Like 1

Applefanboy ας πάρει πρώτα μια ψύκτρα της προκοπής και το τροφοδοτικό ας το αλλάξει μόνο όταν τα κλαττάρει, δεν είναι τόσο κακό το συγκεκριμένο. Jonkyr, η συγκεκριμένη είναι ένα πολύ καλό deal για τον επεξεργαστή σου, unbeatable vfm.

https://www.skroutz.gr/s/4378719/Raijintek-Aidos.html

• Like 2

Σας πλακωσα στα "μου αρεσει" χθες και σημερα για να σας ευχαριστησω για τη συμβολη σας.

@apple, ουτε φανταζομουν οτι χρειαζομαι ΤΟΣΗ πολλη καθαριοτητα στο κουτι μου. Φανταζομουν παντα οτι το μπουκαλακι του αερα ειναι αρκετο. Υπαρχει "φυσητηρας" στον πεθερο μου, θα το παω εκει για αρχη.

@multic0r3cpu, ευχαριστω. Στην πρωτη ευκαιρια θα αγορασω την συγκεκριμενη ψυκτρα.

• Like 1

Υπάρχουν και ακριβότερες λύσεις στο 30αρι αν θες να κάνεις και oc βαρβάτο ας πούμε στα 3.6-3.8, όμως η συγκεκριμένη άνετα τον ψύχει στοκ και άνετα θα τον ψύξει και στα 3.4.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...