Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά έσβησα το διαμέρισμα, το έκανα GUID PT από MBR, βρήκα και μια καρτούλα usb3.0 και η αντιγραφή έγινε πολύ γρήγορα...110mb/s μου βγάζει το Teracopy ως ταχύτητα εγγραφής.

Πάντως το μήνυμα στο HDD Sentinel δεν έχει αλλάξει...

Τί θερμοκρασίες πιάνει εσένα ο WD;

Σε πολύωρη εγγραφή δεδομένων ο δικός μου Intenso (Seagate) πιάνει σταθερά τους 51C και με αγχώνει...ανάβω το κλιματιστικό στο δωμάτιο μόνο και μόνο για πέσουν οι θερμοκρασίες του.

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι θερμοκρασιες θα το τσεκαρω και θα ενημερώσω παντός δεν νομιζω πως ειναι ανησυχητικό μια χαρα πιστευω ειναι 51c..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Είμαι στο ψάξιμο για εσωτερικό σκληρό δίσκο για αποθήκευση δεδομένων, κυρίως για 3-4ΤΒ και βλέπω ότι υπάρχουν μερικοί Intenso σε συσκευασία retail σε πολύ καλές τιμες.

- Υπάρχει αυτός ο δίσκος 4ΤΒ στα 130€, ο οποίος βρήκα πως είναι στη πραγματικότητα Toshiba MD04ACA400 στις 7200 στροφές

Διάβασα ότι οι συγκεκριμένοι ανατπύσσονται από την ίδια τη Toshiba και δεν προέρχονται από τη Hitachi, αλλά δεν υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες.

- Υπάρχει κι αυτός ο εξωτερικός στα 130€, που είναι όμως Hitachi Deskstar 5K4000, στις 5400 στροφές.

Δεν ξέρω όμως αν θα άξιζε να πάω σε "ενδιάμεσο" κατασκευαστή, καθώς θα ψαχνόμουν περισσότερο σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος.

Επίσης γενικά δεν έχω διαβάσει τα καλύτερα για Toshiba δίσκους 3.5" για 24/7 λειτουργία...θα προτιμούσα Hitachi, αλλά στη περίπτωση αυτή θα έχανα μάλλον την εγγύηση εφόσον θα άνοιγα την εξωτερική συσκευασία.

Έχουν πάρει και την ανιούσα οι δίσκοι τελευταία...κακός συντονισμός...

τί λέτε; Αξίζουν;

Γεια σου φίλε και συγνώμη που ξεθάβω ένα τόσο παλιό θέμα.  Σκέφτομαι να αγοράσω τον Intenso Memory Center 4TB USB 3.0 στα 130ε απο κοτσόβωλο.  Ποιές οι εντυπώσεις σου? Επιπλέον επειδή σε λίγες βδομάδες υπολογίζω να τον βγάλω από το κουτί και να τον έχω μόνιμα σαν εσωτερικό διερωτούμε αν γίνεται αυτό χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου λόγω encryption όπως γράφεις πιο πάνω.  Τον έχεις δοκιμάσει σαν εσωτερικό? Εντυπώσεις?

Δημοσ.

Γεια σου φίλε και συγνώμη που ξεθάβω ένα τόσο παλιό θέμα. Σκέφτομαι να αγοράσω τον Intenso Memory Center 4TB USB 3.0 στα 130ε απο κοτσόβωλο. Ποιές οι εντυπώσεις σου? Επιπλέον επειδή σε λίγες βδομάδες υπολογίζω να τον βγάλω από το κουτί και να τον έχω μόνιμα σαν εσωτερικό διερωτούμε αν γίνεται αυτό χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου λόγω encryption όπως γράφεις πιο πάνω. Τον έχεις δοκιμάσει σαν εσωτερικό? Εντυπώσεις?

Παντως στα χαρακτηριστικα του αναφερει 5400 στροφες ο κοτσοβωλος.

Υ.γ Εαν τον παρεις ποσταρε λιγο εντυπωσεις και πες μας ποιον δισκο εχει τελικα μεσα...

Δημοσ.

αν κάνετε τον κόπο πάντως να διαβάσετε λίγο το νήμα θα δείτε ότι έχει απαντηθεί ποιόν δίσκο έχει μέσα καθώς κι εντυπώσεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγω τον πηρα απο κοτσοβωλο στα 130 μιας και χρειαζομουν αμμεσα σκληρο δισκο για back up.

Οντως φοραει τον ST4000DM000 της seagate(ευελπιστω να βγει καλυτερος απο ολους τους υπολοιπους seagate που εχουν περασει απο τα χερια μου...) και προσωπικα δεν μου βγαζει κανενα παραξενο μηνυμα το hdsentinel για 4κ.

Επιπλεων δεν ξερω εαν φταινε οι drivers/win/θυρες στο lenovo z710 μου αλλα εχω συχνες αποσυνδεσεις και καθυστερηση η και αδυναμια αναγνωρισης σε usb 3.0,μολις τον βαλω σε usb 2.0 δουλευει κανονικα και σταθερα.

Δημοσ.

Και εγώ είχα παρατηρήσει τέτοια θέματα, όχι στην αρχή, αλλά μετά από αλλαγές στον αριθμό των δίσκων που είχα εσωτερικά...οι δίσκοι ανοιχτοί, αλλά δεν τους έβλεπε το λειτουργικό.

Τελικά το έλυσα αλλάζοντας το Γράμμα Δίσκου σε κάποιους εσωτερικούς.

Θεώρησα ότι μπορεί να έφταιγε η κάρτα usb 3.0 (NEC 720202) που είχα, αλλά μάλλον συμβαίνει γενικότερα...αρκετά εκνευριστικό, γιατί δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος να το φτιάξεις.

Μπορείς να βάλεις ένα screenshot της βασικής καρτέλας του Sentinel με τους δίσκους συνδεδεμένους σε USB 3.0;

Σε τί ελεγκτή τους έχεις συνδεμένους (ποιό είναι το τσιπάκι δλδ) ;;

• Like 1
Δημοσ.

Αλλαξα το γραμμα σε U του σκληρου,αλλα δεν ειδα καμια διαφορα.

Τωρα πλεων δεν τον αναγνωριζει καθολου σε usb 3.0...

Οπως και να εχει οριστε το screenshot μηπως βγει καμια ακρη...

1571yqt.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...