Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Θέλω να φτιάξω έναν νέο Η/Υ μέχρι 500€ αλλά έχω ψηλό χαθεί με όλες τις επιλογές που υπάρχουν. Δεν τον θέλω για gaming αλλά για προγραμματισμό και για κάποια ψηλο-βαριά προγράμματα όπως κάποια IDEs και GIS. Πιθανότατα θα του περάσω κάποιο linux distro και όχι windows.

Πως σας φαίνεται αυτό το build: http://pcpartpicker.com/p/4XTDNG

Βάζοντας μια λιγότερο δυνατή κάρτα γραφικών και έναν 500GB HD, λέτε να τα βγάλω περα;

Δημοσ.

Και καθόλου κάρτα γραφικών να μην βάλεις,για προγραμματισμό σου φτάνει η ενσωματωμένη.

(όταν λες gis θα κάνεις και χρήση βαριού 3d; )

Ο σκληρός εξαρτάτε με το πόσο υλικό θα έχεις πάνω του,αν σου φτάνουν εσένα 500gb βάλε 500,είναι πολύ μικρή βέβαια η διαφορά στον 1gb αλλά είναι στην κρίση σου,έναν ssd πάντως είναι καλό να βάλεις.

Για την μνήμη μην βάλεις 2χ4gb,βάλε μια των 8gb για να έχεις περιθώριο να φτάσεις στο μέγιστο των 32gb,αν βέβαια αυτό δεν σε ενδιαφέρει τότε πάνε απλά με ότι βρεις ποιο φτηνό από τα δυο,δεν πιστεύω να κάνει καμιά διαφορά στον προγραμματισμό το dual channel.

• Like 1
Δημοσ.

Σκεφτόμουν μήπως έβαζα έναν 60-120 GB SSD για το λειτουργικό και μερικά αλλά προγράμματα και ένα 500 HDD για τα αλλά. Κάρτα γραφικών θα βάλω οπωσδήποτε αλλά δεν ξέρω ποια, λέτε να πάω με καμία 2GB? Θα κάνω χρήση 3d software.

Δημοσ.

Στη σύνθεση σου θα έβαζα after market ψύκτρα,ένα αρκετά καλύτερο κουτί των 45-50€ και ssd.

SSD πιθανότατα να βάλω, Samsung ή Kingstone? Κουτί ποιο μοντελο;

Επίσης έχετε να προτείνεται κάποια άλλη κάρτα γραφικών, γύρω στα 100-150;

Δημοσ.

SSD πιθανότατα να βάλω, Samsung ή Kingstone? Κουτί ποιο μοντελο;

Επίσης έχετε να προτείνεται κάποια άλλη κάρτα γραφικών, γύρω στα 100-150;

850 Evo ή Crucial BX100 250gb για πιο vfm.Υπάρχουν και άλλοι καλοί βέβαια όπως Sandisk Ultra κλπ  Σε κουτί δες το Raijintek Agos και σε κάρτα R7 370.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...