Maktro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 καλημέρα παιδιά! λοιπόν, χθες παρέλαβα το xiaomi mi4, και καλός η κακός χρειάζεται micro sim card, έλεγα να πάω να αγοράσω αυτές τις 2μιση εβδομάδες που έκανε να μου έρθει αλλα δυστυχώς είχα ξεχάσει τελείως αυτό το γεγονός, είχα μια sim card καβάτζα από παλιά την οποια δεν την πολύ χρησιμοποιούσα η οποια είναι standard sim card, μετά από λίγο ψάξιμο στο youtube είδα ότι ένας την έκοψε και την έκανε micro sim card.. έκανα το ίδιο, την έκοψα, στο μέγεθος μιας micro sim card, λίγο τσαπατσούλικα βεβαια αλλα πάνω κάτω έγινε η δουλειά και μπήκε στο κινητό κανονικά, μου ζήτησε το pin και τα λοιπά, μόλις άνοιξε το κινητό όμως δεν έπιανα σήμα.. και σκέφτηκα, αν δεν δούλευε η κάρτα sim λογικά δεν θα μου ζήταγε και το pin τις sim ara giati μου το ζήτησε? οποτε μάλλον δουλεύει! αλλα γιατί δεν piano σήμα? μήπως η standard sim card και η micro sim card έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικάη μια με την άλλη πέρα από το μέγεθος? και αφού το xiaomi μη4 έχει τον προγραμματισμό για micro sim card μια standard sim card δεν αναγνωρίζεται για να πιάσω σήμα ακόμα και άμα την έκοβα στο τέλειο μέγεθος? θα αγοράσω μια micro sim card ούτος η άλλος, απλά το σκεπτικό μου einai το εξής.. η μια standard sim card και μια micro sim card έχουν και άλλες διαφορες πέρα από το μέγεθος εξού και ο λόγος που δεν piano σήμα σε ένα κινητό που παίρνει micro sim card, η το κινητό μου το παρέλαβα προβληματικό, το οποιο θα με ξενερώσει :P
newsformobiles Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εφόσον σου ζήτησε το Pin, έπρεπε να είχες σήμα. Μήπως δεν πιάνει πολύ καλά ή δεν κάνει καλή επαφή. Βγάλτη, φτιάξτη καλύτερα και ξαναδοκίμασε.
Maktro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 μπα το έκανα, τίποτα.. μου έβγαλε ένα συννεφάκι που λέει "activating your sim card, couldnt get sms gateway" αλλα το πατάω και δεν γίνετε κάτι..
Maktro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 τώρα που το λες, έχω να τις βάλω μονάδες πάνω από 2 χρονια.. αλλα και πάλι δεν θα έδειχνε ότι έχω σήμα? απ ότι θυμάμαι και άκυρη να στην βγάλουν αν δεν βάλεις μονάδες μέσα σε 1 χρόνο η κάρτα πιάνει σήμα απλά δεν μπορείς να πάρεις τηλεφωνα και να στήλης μηνύματα, εκτος και αν θυμάμαι λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα