Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας

Είχα τη φαϊνη ιδέα να σύνδεσω το ταμπλετ με τον σκληρό δίσκο. Το αναγνώρισε κανονικά και είχα άρχισει να αντιγράφω κάποιες εικονες ώσπου δεν θυμάμαι γιατί, σταμάτησε να γίνεται ή διαδικασία και έπαψε να αναγνωρίζει τον σκληρό. Όταν τον συνέδεσα με λάπτοπ βλεπω ότι όλα τα αρχεία και οι φάκελοι είναι σε αλαμπουρνεζικα και απλά συμβολα, δεν μπορώ να μπω σε κανέναν φάκελο και επίσης όλες οι ημερομηνίες και ώρες είναι εξίσου περίεργες πχ 1993,2078 κλπ.

Δοκιμασαμε με έναν φίλο-τεχνικο σε λίνουξ και ήταν ακριβώς το ιδιο- όπως αλλάξαμε και το καλώδιο usb χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το τι στο καλό συνέβη και αν έχω πιθανότητες να λυθεί το προβλημα? Έχω 490GB εκει μεσα, και είναι το μοναδικό μου backup γιατί είχα δώσει και το λάπτοπ για φορμάτ :\

Δημοσ.

Δεν εχω να προτεινω κατι τωρα σαν λυση, απλα ρωταω: ο σκληρος ειχε δικη του τροφοδοσια ή η μονη τροφοδοσια που επαιρνε ηταν μεσω του καλωδιου otg απο το ταμπλετ?

Για αρχη παντως, θα τον εβαζα σε ενα pc με windows και θα ετρεχα ενα chkdsk.

Δημοσ.

Jim_p : Τροφοδοσία είχε μόνο από το ταμπλετ. Σορρυ ξεχαασα να αναφέρω ότι δοκίμασε να κάνει σκαν τον σκληρό με antivirus και έβγαλε ότι δεν έχει error ή κάτι, αλλά αυτό μέσα σε ένα ένα δευτερόλεπτο δηλαδή ουσιαστικά δεν μπόρεσε καν να το διαβάσει..το άφησα εκεί στον τεχνικό γιατί μου είπε έχει να δοκιμάσει κι αλλά πράγματα επειδη είναι πολύ πιο χρονοβόρα..

ΝικοςΚαλλιθεα: ναι τα βρίσκει κανονικά με τον ίδιο τρόπο όπως και στα windows. Δεν μπορείς να τα ανοίξεις και όλα μεταφρασμενα σε συμβολα.

Δημοσ.

Αλλο πραγμα το antivirus και αλλο πραγμα το chkdsk (check disk = ελεγχος σφαλματων στα ελληνικα windows). Η προταση μου εγινε με το σκεπτικο πως το filesystem του σκληρου καταστραφηκε λογω ανεπαρκους τροφοδοσιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...