Anduril Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Εχουν bios οι καρτες γραφικων?Και πως γινεται το update τους ρε παιδια?Thanks :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FELIX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2003 merikes kales eteries dinoun bios updates gia tis kartes tous(asus gia paradeigma) prepei na pas sto site tis kartas sou kai na deis an yparxei.ginete apo ena exe mesa apo ta windows synh8ws Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 tis pio poles fores einai me ton klasiko tropo meso dos kai oxi meso windows...psakse...kai go gia na vro gia tin diki mou epsaxna 3 mines... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2003 Φυσικά. Οτιδήποτε υπάρχει στο pc σου έχει δικό του bios. Aν είναι flashable με τον κτάλληλο εξοπλισμό ή/& software μπορεί να πειραχτεί αλλαχτεί. Για NVidia κάρτες γραφικών για παράδειγμα, μπορείς να κάνεις δουλειά με το NVidia Bios Editor (google). Κάνεις view το bios της κάρτας γραφικών σου από win, modify στις επιθυμητές παραμέτρους (ακόμα και μόνιμο o/c) και το σώζεις σε ένα αρχείο. Κατόπιν κλασσικά το φορτώνεις στο τσιπάκι της vga σου από dos, με έναν loader. Δεν είναι ευχάριστα τα πράγματα αν αποτύχει για κάποιο λόγο (σπάνιο). Θες μία pci κάρτα γραφικών για να επαναφέρεις την καρτούλα σου. sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavaliotis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2003 Για ASUS καρτουλα Geforce3 Ti200 Deluxe VIVO (v8200) που μπορουμε να βρουμε official bios update??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anduril Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2003 Πολυ φασαρια μου φαινεται...αξιζει?Στο κατω-κατω sapphire 9700 pro all-in-wonder εχω.Δεν νομιζω να ειναι και τοσο απαραιτητο...το flash bios εχω ακουσει οτι χρησιμευει για overclcking περιισσοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.