Speculoos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εγκατέστησα μέσα στο σαββατοκύριακο τον Tixati, χρόνια τώρα χρησιμοποιούσα μtorrent, αυτόν ήξερα αυτόν εμπιστευόμουν. Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση είναι η ελάχιστη παραμετροποίηση που μπορώ να κάνω και δεν εννοώ να αλλάξω χρώματα στις μπάρες αλλά όλες εκείνες οι ρυθμίσεις που κάνουμε στον μtorrent για να βελτιστοποιήσουμε την ταχύτητά του. Πέρα από το upload speed και maximum peer connections per transfer δεν άλλαξα κάτι άλλο. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι με τον tixati έχω δραματικά πιο αργές ταχύτητες. Δοκίμασα τον ίδιο torrent, με wifi, με καλώδιο, σε διαφορετικούς υπολογιστές, σε μtorrent και μtorrent portable. Στις δυο εκδόσεις του μtorrent το download που είχα ήταν 4-5.5 megabytes per second και το upload στα 400-500 kilobytes per second. Το download το έχω unlimited ενώ το upload το έχω περιορίσει στα 520 kilobytes per second. Στο tixati όμως με το ζόρι έπιανε το 1 megabyte! Έχει κάποιος παρατηρήσει κάτι παρόμοιο; Yπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω ώστε να αυξήσω την ταχύτητα;
XPHSTOS_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Αν γράψεις Optimize Tixati θα βρεις αρκετά tutorials και video tutorials αλλά ποια ακριβώς ρύθμιση θέλεις να πειράξεις και δεν μπορείς...Ή δεν ξέρεις τι φταίει και θέλεις να το βρεις?! Για αρχή τσέκαρε το DHT αν δουλεύει σωστά με τα ports, επίσης έχω ακούσει ότι αρκετοί trackers έχουν Bannάρει τον tixati και μερικούς άλλους clients οπότε μπορεί να χάνεις "κόσμο" από κάτι τέτοιο και συνεπώς να έχεις χαμηλότερη ταχύτητα. Τέλος, αν γενικά σε ξενίζει το UI κλπ, τότε μπορείς να δοκιμάσεις και τον qBittorrent ή τον Deluge που είναι πιο κοντά στο look and feel του μTorrent.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα