vlahoskwn Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 καλησπερα εχω το zte h108ns που δινει ο οτε(ξερω ειναι για πεταμα...)θα ηθελα να μου πειτε αν οι ρυθμισεις που εχω κανει ειναι σωστες ωστε να εχω οσο γινεται σταθεροτατη γραμμη και οσο γινεται καλυτερο σημα εχω και 2 ερωτησεις εχω ακουσεις οτι ειναι καλυτερο να βαλω σκετο Ipv4 ισχυει; και τελος εχω βαλει στο wirelles αμερικη αυτο εχει περισσοτερη ακινοβολια; κερδιζω σε σημα; και τελος για το καναλι εχω κατεβασει το inssider και ειδα οτι εχω καλυτερο Link score στο 1 οταν ειμαι στην αλλη ακρη του σπιτιου στο σαλονι εχει καλυτερο το 11 τι να βαλω; στο ταυτιζεται με αλλα και στο 11 υπαρχουν αλλα αναμεσα κα διαασα ειναι προτιμοτερο να βαλω καποιο που ταυτιζεται σωτε να μην εχω παρεμβολες ισχυει; και τελος πως πρεπει να κανω σωστα ρυθμιση καναλιου; κοντα στο ρουτερ η μακρια; και τελος ειναι ασφαλες το δικτυο ετσι οως το εχω ρυθμισει; αξιζει να βαλω fast path; και το qos γινεται να το ρυθμισω για καλυτερα η οχι; τωρα το απενεργοπιησει αι απο την καρτεα andanced και acces πρεπει να κανω κατι αλλο; αυτα ειναι τα screenshot με τις ρυθμισες δειτε και πειτε μου... ευχαριστω πολυ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα