stigmes Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εσκασε το ακυρακι.. κι εδώ το ίδιο..με email βέβαια, μην χρεωθούν και τηλεφώνημα
Red21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Κρίμα.. Είχα ψηθεί άσχημα Bro αν ψηθηκες παρηγγειλε αυτο τοτε 25 ευρωπουλακια μαζι με τα μεταφορικα και απο Ελλαδα!!!! Eιχε 2 αμεσα διαθεσιμα πηρα εγω το ενα οποτε οποιος ψηνοταν για το sony ειναι σουπερ εναλλακτικη (καλυτερο πιθανοτατα) και σε καλη τιμη...για Ελλαδα!!! 1
barman_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Bro αν ψηθηκες παρηγγειλε αυτο τοτε 25 ευρωπουλακια μαζι με τα μεταφορικα και απο Ελλαδα!!!! Eιχε 2 αμεσα διαθεσιμα πηρα εγω το ενα οποτε οποιος ψηνοταν για το sony ειναι σουπερ εναλλακτικη (καλυτερο πιθανοτατα) και σε καλη τιμη...για Ελλαδα!!! Αγορινα το έχω ήδη αυτό και σκεφτόμουν να αναβαθμιστω! Αλλά...
Red21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Αγορινα το έχω ήδη αυτό και σκεφτόμουν να αναβαθμιστω! Αλλά... Αναβαθμιση?? Απο οτι διαβαζω μαλλον καλυτερο ειναι ρε συ το xiaomi!!
qwerty99 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Να ρωτήσω επί της ευκαιρίας εσάς που έχετε το sony ή xiaomi, α) υπάρχει δυνατότητα να συνδέσει κανείς ταυτόχρονα δύο διαφορετικά smartband (πχ δυο sony, δυο xiaomi, ή ενα και ένα) σε ένα μόνο phone ή tablet ? β) σε τι βαθμό μπορεί να το ελέγξει κανείς το smart band, πχ υπάρχει δυνατότητα μέσω phone/tablet να ελέγχει κανεις το vibration του smartband ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα