Red21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτό το μαραφετακι.....κάνει διάφορα (έλεγχο ύπνου, μετρητή βημάτων, δόνηση για ειδοποιήσεις, έλεγχο μουσικής κτλπ) και από ότι διαβάζω είναι αδιάβροχο, ελαφρύ και έχει και καλή μπαταριά!!!! Για 18 ευρωπουλακια μια χαρά νομίζω είναι!!! Στο σκρουτζ ξεκινάει από 45 ευρώ: https://www.skroutz.gr/s/5061399/Sony-SmartBand-SWR10-Black.html Γερμανία από 30 ευρώ: http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/4277911_-smartband-swr10-sony.html Review: Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2015 από Red21
taxtax Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 To smartband το έχει 54,40€ Site: Link Με τα 18€, αν ψάξεις το part number, θα δείς ότι είναι μόνο το "λουράκι" 1
kamui Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 To smartband το έχει 54,40€ Site: Link Με τα 18€, αν ψάξεις το part number, θα δείς ότι είναι μόνο το "λουράκι" Βέβαια στα χαρακτηριστικά Device type: Wristband Waterproof: Yes LED indicators: Yes Activity monitoring: Yes Bluetooth: Yes Bluetooth version: 4.0 LE Connectivity technology: Wireless Mobile operating systems supported: Android 4.4 Touch sensitive screen: No Weight: 21g Μπορείς να τον κάνεις καλό χουνέρι 1
Red21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 To smartband το έχει 54,40€ Site: Link Με τα 18€, αν ψάξεις το part number, θα δείς ότι είναι μόνο το "λουράκι" Description γραφει ξεκαθαρα Sony SmartBand SWR10 δεν γραφει πουθενα λουρακι......και στα χαρακτηριστικα το ιδιο!!!!
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Τηλεφωνακι αυριο απο οποιον ενδιαφερεται για να λυθει το μπερδεμα
MasterX Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 συνδεεται με κινητα αλλης μαρκας;; εχω LG optimus G
darksider13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 συνδεεται με κινητα αλλης μαρκας;; εχω LG optimus G συνδεεται αρκει να εχεις android 4.4 και πανω και να εχεις κατεβασει την εφαρμογη lifelog αν δεν κανω λαθος τελικα ισχυει η τιμη; 1
stigmes Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 εμένα σε ερώτηση μου αν είναι σκέτο η όχι το βραχιόλι μου απάντησαν αυτό.....Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί & βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας από το εμπορικότμήμα μας. Θα ακολουθήσει mail αναφορικα με την παραλαβή της στο κατάστημά μας ή με την αποστολή της στον χώρο σας αναλόγως της επιλογής σας. * Ολα μας τα προϊόντα διατίθενται κατοπιν παραγγελίας και προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης
spacemonkey Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 εμένα σε ερώτηση μου αν είναι σκέτο η όχι το βραχιόλι μου απάντησαν αυτό.....Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί & βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας από το εμπορικό τμήμα μας. Θα ακολουθήσει mail αναφορικα με την παραλαβή της στο κατάστημά μας ή με την αποστολή της στον χώρο σας αναλόγως της επιλογής σας. * Ολα μας τα προϊόντα διατίθενται κατοπιν παραγγελίας και προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης Τηλεφωνο πηρες ?? Θα ναι κοροιδια αν δε το εχουν διευκρινισει
stigmes Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 δεν πήρα τηλέφωνο.έστειλα χτες email και μου απάντησαν σήμερα νωρίς! Δεν μπορώ να πάρω τώρα λόγο δουλειάς.αν μιλήσει κανείς μαζί τους ας ποσταρει να μάθουμε
qwerty99 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Το αρχικό link έχει εξαφανιστεί, αν αυτό σας λέει κάτι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα