Oneos33 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα Insomniacs, είμαι σε δίλημμα για αγορά άλλα και από περιέργεια ποια είναι η καλύτερη Action camera με budget 80€ MAX, όλοι λένε πως είναι αυτές οι δυο (Xiaomi Yi-Sjcam Sj4000 wifi) από προσωπικές εμπειρίες όσοι τις έχετε ή από γνώσεις ή από review που είδατε ποια πιστευτέ ότι είναι καλύτερη και σε τι υπερτερεί η με την άλλη όπως επίσης -/+ της κάθε μιας, πιστεύω είναι και άλλοι πολλοί σε αυτό το δίλημμα μακάρι να βοηθήσει το thread και εμένα και τους υπολοίπους.Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundkeeper Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Ο μόνος τρόπος που θα σε βοηθήσει είναι αυτός της μελέτης.... Έχουν γραφτεί πάρα πολλά και για τις δύο. Συνοπτικά να σου πω ότι η Yi είναι ποιο πρόσφατη σα μοντέλο και με καλύτερα χαρακτηριστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 θα ελεγα την xiaomi, γιατι εχει 1080p 60fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 αμα δωσεις κανα 20-30αρι παραπανω για να παρεις τα extra παρε xiaomi με κλειστα τα ματια... xiaomi ειναι οσο να ναι και μια μαρκα ποιοτητας πλεον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 θα ελεγα την xiaomi, γιατι εχει 1080p 60fps την εχεις τεσταρει ??? η απο αυτα που λενε ?? γιαστι εχω μια επιφυλάξη γιαυτο το 60 στα 1080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 οχι, αλλα κυκλοφορουν βιντεακια στα 60fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα