Προς το περιεχόμενο

Μειωμένα κέρδη προβλέπει η Samsung για 7η συνεχόμενη φορά

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ενταξει ρε παιδια μην βγαζουμε και κακια κι εγω σαμσουνκ εχω περασα και απο απλ αλλα μην ευχομαστε και το κακο της...μας εδωσε καλα κινητα και τις amoled (που μεχρι να βγουν καλες oled εγω δεν πισωγυρνω...) πεφτουν και η αξια τους τα παιρνουμε και φτηνα....στο κατω κατω ειχε ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΚΕΡΣΗ οχι χασουρα...λογικο μεσα στην κριση και κατοπιν κορεσμου του πλανητη ολου...ακομα και αυτοι που δεν ειχαν, πηραν σμαρτφοουν ποσα να παρουν πια...δεν αλλαζουν και καθε εξαμηνο....και με τους κινεζους σε ανοδο λογικο κι επομενο ειναι...

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εκει, εκει, στην β' εθνικη! 

Αντε μου το παιζετε ντιβες και μου βαζετε android κινητα 900Ε

υ.γ. οχι δεν ειναι κινηταρα, ουτε αξιζει τα λεφτα του το Iphone, απλα εκει εχουν μονοπωλιο πανω στο λογισμικο 

Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.

Ότι του φανεί του Λολοστεφανή.

Ανέβηκε ο ανταγωνισμός, έπεσε ο κορυφαίος.

Υπήρχε Sony πριν από 2 χρόνια; LG? Κορυφαία κινέζικα κινητά;

Υπαρχει ανάγκη σήμερα να αλλάζεις κινητά κάθε 6 μήνες όπως παλιά;

Τα άλλα περί bloat τα διαβάζω και γελάω. Μήπως δεν έχει η Sony? Μήπως δεν έχει η LG?

Πότε δεν είχα Samsung αλλά δεν περιμένω μια είδηση να πω το μακρύ μου και το κοντό μου.

Moυ φαίνεται παράξενο να υπάρχουν τέτοιες προβλέψεις για τη samsung τη στιγμή που βγάζει κορυφαία και εξαιρετικά κατά τη γνώμη μου μοντέλα,τα οποία θα επέλεγα άνετα αν και χρήστης iphone..Μόνο το λειτουργικό τους με κρατά πίσω.Και σ'αυτό το σημείο τα βάζω με τους χρήστες της samsung,γιατί ασκούν δριμύτατη κριτική σε μοντέλα που δεν το αξίζουν (ήδη από το galaxy s5).Πόσο κολλημένα είναι ορισμένα άτομα ? Ακούς επιχειρήματα χαζά που κάποτε τα ακούγαμε για τα iphone..Ααα δεν αλλάζει η μπαταρία..Ααα είναι απο γυαλί σπάει..Ξεκολλήστε.Η samsung  έχει κάνει γιγαντοβήματα τα τελευταία δύο χρόνια.Ισως φταίει το οτι η samsung γέμισε την κοινωνία με πολλά φθηνά smartphone της,τα οποία συνήθισαν οι χρήστες και δεν θέλουν να τα αλλάξουν άμεσα..Προσωπικά θεωρώ πολύ αδικημένα μοντέλα τα s5,s6. Ειδικά το  σ6/edge χάνει στις φωτογραφίες και είναι ένα κόσμημα στο χέρι..Μόνο με απτική επαφή το καταλαβαίνεις.

• Like 1

Αμα δε βγαλει αυτο το εμετικο κουμπι σα φασολι και τις μονιμα στρογγυλεμενες γωνιες τι να πουλησει.

ολα τα κινητα της ετσι ειναι και πραγματικα κατ εμε ειναι τρισαθλιο design.

και μιση τιμη να τα εδινε τα κινητα δεν θα τα επαιρνα μονο και μονο για αυτο.

αλλα και μιση τιμη να τα εδινε τοτε θα αρχιζε να γινοταν ανταγωνιστικη

• Like 1

Ναι αλλά άμα χαλάσει το άιφον/νοκια/ητσ/σονυ σας το παίρνετε αμέσως/μια μέρα πίσω ή κάνουν ένα μήνα να σας το φτιάξουν;

Γιατί ωραίο το κράξιμο, αλλά να λέμε και τα καλά ε;

Ναι αλλά άμα χαλάσει το άιφον/νοκια/ητσ/σονυ σας το παίρνετε αμέσως/μια μέρα πίσω ή κάνουν ένα μήνα να σας το φτιάξουν;

Γιατί ωραίο το κράξιμο, αλλά να λέμε και τα καλά ε;

Μια φορα μου χαλασε το samsung και ετρεχα 4 φορες σε 2 διαφορετικα σερβις.

Ενα παλιο sony 3 φορες ειχα αλλαξει πλακετα.

Εριξε τοση διαφημιση ακομα και στην Ελλαδα παντου για το S6 και το Edge βλεπουμε.Απο τα Μετρο και τα λεωφορια μεχρι σε ραδιο,και τι βλεπεις συνεχεια το ιδιο και βαρετο πλεον Design που βρισκεις ακομα και σε φθηνοτερες αλλα και παλαιοτερες συσκευες. 

Ναι μεν το Edge πηγε καπως να ξεχωρισει αλλα με αυτη την τιμη μονο για γελια ειναι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...