Billader Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Γεια σας. Αυτες τις μερες ετοιμαζομαι και γω να καταθεσω το μηχανογραφικο μου και ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 σχολες, ομως ακομα δεν εχω καταλαβει πια θα ηταν η καλυτερη επιλογη. Ποια θα ηταν η επιλογη σας και γιατι;; P.s. ενας γνωστος μου, μου ειπε οτι στην Εφαρμοσμενη δεν μαθαινεις να προγραματιζεις απλα μαθαινεις να χειριζεσαι ηδη ετοιμα προγραμματα. Ισχυει;
The_Judas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 P.s. ενας γνωστος μου, μου ειπε οτι στην Εφαρμοσμενη δεν μαθαινεις να προγραματιζεις απλα μαθαινεις να χειριζεσαι ηδη ετοιμα προγραμματα. Ισχυει; όχι φυσικά! Αν κρίνω με βάση το πρόγραμμα σπουδών των δύο σχολών, η εφαρμοσμένη του ΠΑΜΑΚ μου φαίνεται κάπως πιο πρακτική σχολή. Για το ποια είναι καλύτερη δεν μπορώ να κρίνω...
bilakos10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αν σου αρέσουν και τα οικονομικά έλα σε εμάς (ΠΑΜΑΚ), μιας και το 30% του προγράμματος σπουδών είναι οικονομικά μαθήματα. Διαφορετικά μάλλον θα πρέπει να πας στους γείτονες. Υ.Γ Προφανώς και μας μαθαίνουν να προγραμματίζουμε, ωστόσο θα καταλάβεις όσο περνάει ο καιρός πως ο προγραμματισμός είναι ένα πολύ μικρό μέρος της επιστήμης της πληροφορικής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα