Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά αλλά του βραχυκυκλώνει όταν χρησιμοποιεί το καλώδιο στον dock connector..Δεν νομίζω να φταίει το housing.Εγώ λέω βραχυκύκλωμα προς dock μεριά.. Δεν ξέρω τι παίζει από τότε που ξεκίνησε η lighting εποχή (δεν έτυχε να ανοίξω) αλλά επί εποχές 30pin βραχυκυκλώματα στο dock είχαν τα ίδια συμπτώματα με αυτά που μας περιγράφει.Επηρεαζόταν και το σήμα αν δεν κάνω λάθος σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί τα καλώδια της κεραίας περνούσαν εκεί γύρω..

του βραχυκυκλωνει λεει οταν βαζει τον φορτιστη.απλο φορτιστη.την υποδοχη την εχει αλλαξει για να βραχυκυκλωνει η ιδια.οποτε μηπως απλα ακουμπαει καπου που δεν πρεπει ή καποιο καλωδιο που φευγει απο εκει εχει γδαρθει ή εχει προβλημα και περναει ταση καπου που δεν πρεπει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

του βραχυκυκλωνει λεει οταν βαζει τον φορτιστη.απλο φορτιστη.την υποδοχη την εχει αλλαξει για να βραχυκυκλωνει η ιδια.οποτε μηπως απλα ακουμπαει καπου που δεν πρεπει ή καποιο καλωδιο που φευγει απο εκει εχει γδαρθει ή εχει προβλημα και περναει ταση καπου που δεν πρεπει?

Σε κάθε περίπτωση θέλει να το έχεις μπροστά σου πάντως για να ψάξεις πού μπορεί να βραχυκυκλώνει.Δεν ξέρω αν μπορούμε να διαπιστώσουμε πολλά από μία φωτογραφία αλλά αν μας έστελνε μία φωτογραφία από το εσωτερικό ίσως να εντοπίζαμε κάτι.Καμιά φορά το πρόβλημα και η λύση είναι μπροστά στα μάτια σου και δεν τη βλέπεις.

• Like 1
Δημοσ.

αν το εχει ανοιχτο μπορει να δει και αν ακουμπαει κατι κατω και να κανει δοκιμες πιο ευκολα και να βλεπει τι επηρεαζει και τι οχι.

Δημοσ.

αν το εχει ανοιχτο μπορει να δει και αν ακουμπαει κατι κατω και να κανει δοκιμες πιο ευκολα και να βλεπει τι επηρεαζει και τι οχι.

Στο 5c πού ενοείς όταν λες ''κάτω'' ,γιατί το housing είναι πλαστικό.Υπάρχει περίπτωση να βραχυκυκλώνει στην επένδυση stainless steel της πλάτης η οποία νομίζω από μόνη της είναι κατασκευασμένη να συμβάλλει στη λήψη σήματος και να δίνει στιβαρότητα στη συσκευή ?

Δημοσ.

Κατω δεν εννοω καπου συγκεκριμενα αλλα μπορει να δει αν ακουμπαει οπουδηποτε ή αν καποιο καλωδιο εχει πχ φθαρει ή γενικοτερα να δει που μπορει να γειωνει και να του κανει αυτο το θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...