pitoma Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Οταν κουμπωνω το καλωδιο φορτισης χανεται το σημα κ οταν το βγαζω ξανα επανερχεται.εχω κανει restore,εχω αλλαξει κ τον κονεκτορα φορτισης αλλα δν εφτιαξε.μηπως ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?
voldemort Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Eιναι παραξενο αλλα ποτε δεν ξερεις. 1.Εχεις τελευταια ενημερωση ios; 2.To κινητο ποσο καιρο το εχεις;η μπαταρια δηλαδη δουλευει σωστα;κραταει ή πεφτει παρα παρα πολυ γρηγορα; 3.Οταν λες σημα της κινητης τηλεφωνιας φανταζομαι.
pitoma Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Εχω κανει κ την τελευταια ενημερωση.η μπαταρια κραταει περιπου απο το πρωι που θα το βγαλω απο την φορτιση μεχρι το απογευμα αλλα το χρησιμοποιω σχεδον ολη μερα.ναι το σημα κινητης τηλεφωνιας χανεται.
voldemort Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Νομιζω οτι πρεπει να το πας στο service για ελεγχο και επιδιορθωση. Τελος ο φορτιστης που χρησιμοποιεις ειναι γνησιος; Δοκιμασες να το βαλεις σε πσ να φορτισει;εννοω διχως τον φορτιστη μπριζας. Στο κανει παλι;
pitoma Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Κ μονο που κουμπωνω το καλωδιο χανεται το σημα.δν παιζει ρολο αν το εχω βαλει στη πριζα ή στο πσ.εχω αγορασει κ δευτερο καλωδιο φορτισης γνησιο κ παλι το ιδιο κανει.
voldemort Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Προσπαθησε να καθαρισεις με ενα πινελακι την επαφη φορτισης ΣΤΕΓΝΑ. Εαν συνεχισει να σου το κανει πηγαινε το στο service. Δεν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα.Ισως να εχει βλαβη η μπαταρια.
pitoma Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Αλλαξα κ την μπαταρια κ εβαλα καινουργια αλλα παλι τα ιδια κανει.τι αλλο μπορει να φταιει?
voldemort Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Αλλαξα κ την μπαταρια κ εβαλα καινουργια αλλα παλι τα ιδια κανει.τι αλλο μπορει να φταιει? Θα μου πεις τωρα...ενταξει αυτο το ξερω κι εγω... Αλλα σου προτεινω να το πας service. Εαν ειναι να αλλαξεις τα μισα εξαρτηματα του κινητου και στο τελος να εχεις το ιδιο προβλημα δεν αξιζει. Πηγαινε το να το δουνε και να το τεσταρουν στο service.
Tragic! Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Προσπαθησε να καθαρισεις με ενα πινελακι την επαφη φορτισης ΣΤΕΓΝΑ. Εαν συνεχισει να σου το κανει πηγαινε το στο service. Δεν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα.Ισως να εχει βλαβη η μπαταρια. Πίτομα τη συμβουλή του Voldemort την άκουσες;
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μηπως κουνιεται κανα βυσμα και ακουμπαει οταν βαζεις το βυσμα τιποτα αλλο μεσα στο κινητο με αποτελεσμα βραχυκυκλωμα και μειωση σηματος? να υποθεσω αλλο καλωδιο αλλο φορτιστη εχεις δοκιμασει. 1
Tragic! Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μηπως κουνιεται κανα βυσμα και ακουμπαει οταν βαζεις το βυσμα τιποτα αλλο μεσα στο κινητο με αποτελεσμα βραχυκυκλωμα και μειωση σηματος? να υποθεσω αλλο καλωδιο αλλο φορτιστη εχεις δοκιμασει. Εμμ μα δεν ακούει την ακίνδυνη πρόταση του γιου νόου χου.
Xristos Manual Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Αυτο που συμβαινει ειναι απο βραχυκυκλωμα. Μαλλον απο υγρασια. Εχεις προσδιορισει μηπως απο ποτε και μετα σου δημιουργηθηκε το προβλημα?
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 εφοσον τα χερια του πιανουν (αν αλλαξε ο ts την μπαταρια)μπορει να το ανοιξει για να δει αν γινεται κατι παραξενο οταν μπαινει το βυσμα.πχ να σπρωχνει κατι ή να ακουμπαει κατι αλλο και γενικα να δει αν ειναι οτιδηποτε
johnfl21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 <p>Βγάλε τη μητρική και δοκίμασε την σε ένα άλλο case με όλα τα εξαρτηματακια πάνω και αν κάνει το ίδιο έχει πρόβλημα στη μητρική. Να μου πεις τώρα που θα βρω case με τα εξαρτήματα!!! Στο Service που θα το πας...</p>
ramarg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2015 Ναι ρε παιδιά αλλά του βραχυκυκλώνει όταν χρησιμοποιεί το καλώδιο στον dock connector..Δεν νομίζω να φταίει το housing.Εγώ λέω βραχυκύκλωμα προς dock μεριά.. Δεν ξέρω τι παίζει από τότε που ξεκίνησε η lighting εποχή (δεν έτυχε να ανοίξω) αλλά επί εποχές 30pin βραχυκυκλώματα στο dock είχαν τα ίδια συμπτώματα με αυτά που μας περιγράφει.Επηρεαζόταν και το σήμα αν δεν κάνω λάθος σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί τα καλώδια της κεραίας περνούσαν εκεί γύρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα