Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν κουμπωνω το καλωδιο φορτισης χανεται το σημα κ οταν το βγαζω ξανα επανερχεται.εχω κανει restore,εχω αλλαξει κ τον κονεκτορα φορτισης αλλα δν εφτιαξε.μηπως ξερει καποιος τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Eιναι παραξενο αλλα ποτε δεν ξερεις.

1.Εχεις τελευταια ενημερωση ios;

2.To κινητο ποσο καιρο το εχεις;η μπαταρια δηλαδη δουλευει σωστα;κραταει ή πεφτει παρα παρα πολυ γρηγορα;

3.Οταν λες σημα της κινητης τηλεφωνιας φανταζομαι.

Δημοσ.

Εχω κανει κ την τελευταια ενημερωση.η μπαταρια κραταει περιπου απο το πρωι που θα το βγαλω απο την φορτιση μεχρι το απογευμα αλλα το χρησιμοποιω σχεδον ολη μερα.ναι το σημα κινητης τηλεφωνιας χανεται.

Δημοσ.

Νομιζω οτι πρεπει να το πας στο service για ελεγχο και επιδιορθωση.

Τελος ο φορτιστης που χρησιμοποιεις ειναι γνησιος;

Δοκιμασες να το βαλεις σε πσ να φορτισει;εννοω διχως τον φορτιστη μπριζας.

Στο κανει παλι;

Δημοσ.

Κ μονο που κουμπωνω το καλωδιο χανεται το σημα.δν παιζει ρολο αν το εχω βαλει στη πριζα ή στο πσ.εχω αγορασει κ δευτερο καλωδιο φορτισης γνησιο κ παλι το ιδιο κανει.

Δημοσ.

Προσπαθησε να καθαρισεις με ενα πινελακι την επαφη φορτισης ΣΤΕΓΝΑ.

Εαν συνεχισει να σου το κανει πηγαινε το στο service.

Δεν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα.Ισως να εχει βλαβη η μπαταρια.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αλλαξα κ την μπαταρια κ εβαλα καινουργια αλλα παλι τα ιδια κανει.τι αλλο μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Αλλαξα κ την μπαταρια κ εβαλα καινουργια αλλα παλι τα ιδια κανει.τι αλλο μπορει να φταιει?

Θα μου πεις τωρα...ενταξει αυτο το ξερω κι εγω...

Αλλα σου προτεινω να το πας service.

Εαν ειναι να αλλαξεις τα μισα εξαρτηματα του κινητου και στο τελος να εχεις το ιδιο προβλημα δεν αξιζει.

Πηγαινε το να το δουνε και να το τεσταρουν στο service.

Δημοσ.

Προσπαθησε να καθαρισεις με ενα πινελακι την επαφη φορτισης ΣΤΕΓΝΑ.

Εαν συνεχισει να σου το κανει πηγαινε το στο service.

Δεν ειναι φυσιολογικη συμπεριφορα.Ισως να εχει βλαβη η μπαταρια.

Πίτομα τη συμβουλή του Voldemort την άκουσες;

Δημοσ.

Μηπως κουνιεται κανα βυσμα και ακουμπαει οταν βαζεις το βυσμα τιποτα αλλο μεσα στο κινητο με αποτελεσμα βραχυκυκλωμα και μειωση σηματος?

να υποθεσω αλλο καλωδιο αλλο φορτιστη εχεις δοκιμασει.

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως κουνιεται κανα βυσμα και ακουμπαει οταν βαζεις το βυσμα τιποτα αλλο μεσα στο κινητο με αποτελεσμα βραχυκυκλωμα και μειωση σηματος?

να υποθεσω αλλο καλωδιο αλλο φορτιστη εχεις δοκιμασει.

Εμμ μα δεν ακούει την ακίνδυνη πρόταση του γιου νόου χου.

Δημοσ.

Αυτο που συμβαινει ειναι απο βραχυκυκλωμα. Μαλλον απο υγρασια. Εχεις προσδιορισει μηπως απο ποτε και μετα σου δημιουργηθηκε το προβλημα?

Δημοσ.

εφοσον τα χερια του πιανουν (αν αλλαξε ο ts την μπαταρια)μπορει να το ανοιξει για να δει αν γινεται κατι παραξενο οταν μπαινει το βυσμα.πχ να σπρωχνει κατι ή να ακουμπαει κατι αλλο  και γενικα να δει αν ειναι οτιδηποτε 

Δημοσ.

<p>Βγάλε τη μητρική και δοκίμασε την σε ένα άλλο case με όλα τα εξαρτηματακια πάνω και αν κάνει το ίδιο έχει πρόβλημα στη μητρική. Να μου πεις τώρα που θα βρω case με τα εξαρτήματα!!! Στο Service που θα το πας...</p>

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά αλλά του βραχυκυκλώνει όταν χρησιμοποιεί το καλώδιο στον dock connector..Δεν νομίζω να φταίει το housing.Εγώ λέω βραχυκύκλωμα προς dock μεριά.. Δεν ξέρω τι παίζει από τότε που ξεκίνησε η lighting εποχή (δεν έτυχε να ανοίξω) αλλά επί εποχές 30pin βραχυκυκλώματα στο dock είχαν τα ίδια συμπτώματα με αυτά που μας περιγράφει.Επηρεαζόταν και το σήμα αν δεν κάνω λάθος σε τέτοιες περιπτώσεις γιατί τα καλώδια της κεραίας περνούσαν εκεί γύρω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...