Pap_Lam Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, συγνώμη για την κουλή ερώτηση αλλά έχω μπερδευτεί λίγο. Γνωρίζω ότι όλα τα κανάλια πλέον είναι ψηφιακά και ότι δεν υπάρχουν αναλογικά. Βλέποντας όμως TV μέσω TV Tuner στον υπολογιστή, το software της TV δείχνει την Nova ως αναλογική. Τελικά τι είναι η Nova ; Το ρωτάω και το ψάχνω διότι δεν έχω καλή εικόνα στον υπολογιστή ενώ στις υπόλοιπες TV έχω τέλεια, ακόμα και σε αυτήν με την ίδια μπρίζα απ' όπου συνδέω τον υπολογιστή. Και σκέφτομαι μήπως είναι θέμα TV Tuner εν τέλει, να πάρω ένα νέο. Αλλά τα νέα που υπάρχουν είναι μόνο για ψηφιακά όπως βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pap_Lam Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Αναλογικά την πιάνω, δεν γνωρίζω γιατί. Υπάρχουν γενικά τρόποι να βελτιώσω την εικόνα αναλογικού σήματος ; Με το Software του TV Tuner δεν βρήκα κάτι. Η TV μου (που παίρνει σήμα από την ίδια πρίζα) παίζει με τέλεια εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα