Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Λόγω της δουλειάς μου, πρέπει να παίζω video games (BF4 κλπ) καθημερινά.

Πριν ξεκινήσω να σας λέω περισσότερα, θέλω να σας πω ότι η γραμμή μου είναι 24 Mbps Downstream/1 Mbps upstream.

Το θέμα όμως είναι το ping που κατά μέσο όρο είναι 75-80 σε Γερμανικούς σέρβερς (με interleaved).

Παλιά είχα 45-50 με interleaved και πιστεύω θα άγγιζα και τα 25-30 αν είχα fastpath.

Το ερώτημα είναι, σύμφωνα με τα παρακάτω στοιχεία που άντλησα από το router, είναι αρκετά καλά ώστε να βάλω fast path και ταυτόχρονα να μην τρώω DC κάθε μέρα;

Στατιστικά router: http://gyazo.com/6eee180b35b10d4c7a2071b22c9b55c5.png

Υ.Σ Μένω σε χωριό και το ΚΑΦΑΟ (DSLAM) είναι μερικά μέτρα έξω από το σπίτι μου. To attenuation που βλέπετε στην φώτο είναι σε κλίμακα 0.1db, άρα 130 * 0.1db = 13db

Δημοσ.

Βάλε δοκιμαστικά fastpath και αν δεις ότι έχεις προβλήματα ξαναγυρίζεις σε interleaved. Απλά να ξέρεις ότι με fastpath θα χάσεις σε ταχύτητα. Το SNR εσύ το έχεις ρίξει τόσο χαμηλά;

Δημοσ.

Βάλε δοκιμαστικά fastpath και αν δεις ότι έχεις προβλήματα ξαναγυρίζεις σε interleaved. Απλά να ξέρεις ότι με fastpath θα χάσεις σε ταχύτητα. Το SNR εσύ το έχεις ρίξει τόσο χαμηλά;

Οχι. Μαλλον ο ΟΤΕ γιατι ειχα καποιο προβληματακι με το Ιντερνετ το οποιο στην τελικη υπήρξε λόγω συνεχους sync στο iCloud.

Δημοσ.

Περίεργο, γιατί με τόσο χαμηλό SNR μπορεί να είναι ασταθής η γραμμή, αν και κερδίζεις σε ταχύτητα. Τώρα έχεις αποσυνδέσεις;

Δημοσ.

Περίεργο, γιατί με τόσο χαμηλό SNR μπορεί να είναι ασταθής η γραμμή, αν και κερδίζεις σε ταχύτητα. Τώρα έχεις αποσυνδέσεις;

Καθολου αποσυνδεσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...