Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, οπως σας αναφέρω στον τίτλο υπάρχει αυτό το πρόβλημα ,δλδ ακούγεται λες καί έχει μπει αλάτι ανάμεσα στ κουμπί η σκόνη. Είδα κάποιες μεθόδους καθαρισμού αλλά δεν ωφέλησαν ,καθώς το πρόβλημα λυνόταν για λίγο. Αξιοσημείωτο οτι το κουμπάκι λειτουργεί κανονικα. Τι προτείνετε; αντικατάσταση; 7 μήνες κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού.

Δημοσ.

Eαν εχει εγγυηση το πας service να το δουνε.

Εαν δεν εχει το πας παλι στο service και παλι να στο δουνε.

Οταν μιλαμε παντα για hw προβληματα καλο ειναι να μην πειραζεις τιποτε γιατι θα το κανεις χειροτερα.

Ετσι οπως το περιγραφεις κατι θα εχει παρει απο κατω ή καποιο προβλημα με το ιδιο το κουμπακι.

Μια βολτιτσα θελει.Θα κανεις και καινουριες γνωριμιες. ^_^

Δημοσ.

Νομίζω έχω εγγύηση για 1 χρόνο οπότε μέσα είμαι. Αλλά που να απευθυνθώ σε εξουσιοδοτημένο service της Samsung; Επιπλέον, γνωρίζουμε πόσο θα κοστίσει αυτό;

ΥΓ:Απο το Kaizershop το αγόρασα.

Δημοσ.

Κι εγω το δικο μου note 4 απο skroutz το πηρα και οταν ρωτησα την επισημη αντιπροσωπεια της samsung μου ειπαν εαν παρουσιαστει προβλημα το παω σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ εξουσιοδοτημενο service της samsung.

http://www.samsung.com/gr/support/servicelocation/

Bαζεις τα στοιχεια της περιοχης σου και το πας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς στην πόλη που διαμένω δεν υπάρχει αντιπρόσωπος,πρεπει να το στείλω Αθήνα. Επειδή δεν μπόρεσα να βρω ενα θέμα σχετικά με θήκες θα ήθελα να ρωτήσω να μου πείτε την γνώμη σας σχετικά με μια θήκη που λέω να αγοράσω. Και σκέφτομαι να την αγοράσω διότι θέλω να είναι πλήρως προφυλαγμένο.Στην περιγραφή λεει οτι δεν έρχεται σε επαφή με σκόνη,υγρασία,άμμο ειδικά το καλοκαίρι,γιατί απο αυτα την επαθα και χάλασε το κουμπάκι.Είναι αυτή εδώ: http://www.gadget-shop.gr/adiavroxi-thiki-gia-samsung-s4---mauri-oem-334αξίζει για τα χρήματα; Βέβαια βρήκα και λιγο πιο φτηνές ebay αλλα λόγω ημερών είναι αδύνατον να γίνουν παραγγελίες. 

ΥΓ: Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω sticker για το home button;

Επεξ/σία από Dhmhtrhs16

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...