Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Ήρθε σήμερα ο νέος μου 850 Evo  αγορασμένος στα 85 ευρώ με μεταφορικά σε απομακρυσμένη περιοχή. Θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα τονίζοντας αρχικώς ότι έχω κάνει όλα τα tips and tricks που βρήκα εδώ στο insomnia.

1)Εγκατέστησα σήμερα τα Windows 8.1 αγόρασα και ένα antivirus για να μην κολλήσει το πισι τίποτα και είμαι για format αρα και περιττές εγγραφές. Με τα 8.1 θα μείνω για πολύ καιρό.

2) Μου βγάζει κάτι παράξενα benchmarks από την στιγμή που ο κατασκευαστής δίνει 540 μέγιστο read και 520 μέγιστο write.

3) Τον πήρα από skrotzομάγαζο, η εγγύηση θα είναι από το κατάστημα ή από την Samsung?

4) Πιοια είναι η γνώμη σας. Είναι καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα;

Είμαι καινούργιος στο χώρο των SSDs οπότε όποια βοήθεια δεκτή.

post-349467-0-41197500-1436284744_thumb.png

Δημοσ.

Καταρχάς η επιλογή που έκανες ειναι πολύ καλή και η εγγύηση ειναι αρχικά απο το κατάστημα που θα στον αλλάξει αν εχει πάθει κατι μεσα στην εγγύηση αν ομως για τον χ ψ λόγο έκλεινε το κατάστημα μπορείς να τον στείλεις και εσυ στην samsung με rma  να σου λύσει το πρόβλημα.

Απο εκει και πέρα οι ταχύτητες οπως ειπες ειναι οι παραπάνω , εσένα σου δείχνει μεγαλύτερες γιατι λογικά εχεις ενεργοποιημένο το rapid mode απο την ρύθμιση στο samsung magician το πρόγραμμα , ειναι σωστή η ρύθμιση αν την έκανες αλλα να ξέρεις οτι σου τρώει απο την ram του συστήματος οποτε καλό ειναι να την βγάλεις

• Like 1
Δημοσ.

http://www.skytechshop.gr/hardware/ssd-disks/samsung-850-evo-120gb-sata3-ssd

ειχε δυο χθες το ένα το πήρα εγώ. Το έστειλε στο χωριό μου, στα περίχωρα της Μαγνησίας με έξι ευρώ έξοδα αποστολής, σύνολο 85. Πάντως αντικαταβολή με κλειστές τράπεζες δεν δέχονται προς το παρών. Το πλήρωσα με πιστωτική σε τέσσερις δόσεις.

δεν θέλω να διαφημίσω το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά εγω το παρηγγειλα στις πεντε το απόγευμα στις 10 το πρωί της άλλης μέρας ήταν σπίτι μου.

Spank το rapid mode αυξάνει λίγο τις επιδόσεις από οτι εχω διαβασει για αυτό δεν το απενεργοποιώ. Άλλωστε τον πήρα μόνο για το λειτουργικό, να αυξηθεί λίγο η ταχύτητά του. Δεν παίζω παιχνίδια, δεν χρησιμοποιώ πολύ RAM μόνο το Word χρησιμοποιώ με τις ώρες λόγω σχολής. Έχω άλλον έναν δισκο μηχανικό 1TB για μουσική και καμιά ταινία συνδεδεμένο στο pc.

Δημοσ.

Αφού έχεις και μηχανικό να βάλεις το pagefile εκεί,όπως και και τα temp του browser σου.

το pagefile το χω, τα temp πως τα βάζω; firefox χρησιμοποιώ.

επίσης το ccleaner είναι καλό να το χρησιμοποιιώ ή όχι;

Δημοσ.

Πόση μνήμη έχει το μηχάνημα σου? Το ξέρω ότι όλοι προσπαθούμε να μειώσουμε τις εγγραφές στον ssd αλλά πιστεύω ότι θέλει και δεύτερη σκέψη αυτή η κίνηση. To pagefile αν το βάλεις στον μηχανικό και το μηχάνημα το χρησιμοποιεί συχνά τότε θα αισθανθείς μείωση στην απόδοση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...