Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αν και δεν το εψαξα πολυ λιγο που επεσε στα χερια μου αν ειδα καλα δεν εχει θυρα για συνδεση με καλωδιο ethernet . Ετσι ειναι ??? Ευχαριστω.
xristoforos89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Έτσι ακριβώς είναι. Πολλά σημερινά ultrabooks δεν έχουν πλέον θύρες ethernet λόγω πάχους. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ευχαριστω. Αν θελω να συνδεθω με το router για ρυθμισεις μπορει να γινει ασυρματα ?
xristoforos89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Για δίκτυα είμαι παντελώς άσχετος. Στο εξωτερικό πάντως που ήμουν, είχα συνδεθεί κανονικά ασύρματα. ή παίρνεις κάτι τέτοιο. http://www.skroutz.gr/c/2002/network_adapters.html?from=catspan&keyphrase=usb+to+ethernet 1
toni50 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Κάποιος σχετικός ξέρει εάν χάνεται ταχύτητα λόγο usb; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μια φορα με cyta που δοκιμασα ασυρματα να αλλαξω κωδικο ασυρματου δεν γινοταν και μου το επιβεβαιωσαν και απο τεχνικη υποστηριξη
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Φυσικά και μπορείς να συνδεθείς και ασύρματα απλα συνδέεσαι κανονικά με το router και μετα μπορείς να μπείς με την ip του router μέσα στις ρυθμίσεις 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Φυσικά και μπορείς να συνδεθείς και ασύρματα απλα συνδέεσαι κανονικά με το router και μετα μπορείς να μπείς με την ip του router μέσα στις ρυθμίσεις Ευχαριστω.Απλα ανεφερα πιο πανω οτι καποια πραγματα δεν γινοντε στο router με ασυρματη συνδεση
andrewgarb Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Κάποιος σχετικός ξέρει εάν χάνεται ταχύτητα λόγο usb; Προσωπικά έχω δουλέψει και αντάπτορα usb και δουλεύω καθημερινά powerline. Καμία αποσύνδεση, καμία απώλεια ταχύτητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα