dora kavala Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αναζητώ πληκτρολόγιο λευκό για το συγκεκριμένο μοντέλο.ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Η βάλε μια αγγελία ζήτησης http://www.insomnia.gr/classifieds/ή ψάξε στο ebay
anonymous-root Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Στο ebay σιγουρα θα βρεις, αλλά θα πρέπει να περιμένεις να μπορείς να αγοράσεις από εξωτερικό.
dora kavala Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ.στο ebay έχω βρει όντως αλλά το βιάζομαι.θα δοκιμάσω την άλλη εναλλακτική.
dora kavala Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Καλησπερα σας,αυτο το laptop εχει χρησιμοποιηθεί πολυ λιγες ωρες.Πριν μερικα χρονια με την ηλεκτρικη χαθηκαν καποια πληκτρα και αλλαξα πληκτρολόγιο.Αυτη τη φορα το κουνέλι μου εφαγε το καλωδιο και αναγκαστικα χρησιμοποίησα νεο φορτιστη/Τροφοδοτικο( γνήσιο).Δουλεψε μια ωρα και μετα δεν ξανααναψε ποτέ.Δεν ξέρω εαν εχει σχεση η αλλαγη του φορτιστή αλλα μου ειπαν οτι αυτο φταίειπου καηκε η μητρική.Θελω να το φτιαξω.Αναρωτιεμαι εαν υπαρχει ανταλλακτικο. Σας ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα