thodoris20s Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Γεια σας παιδιά. Θέλω να αγοράσω μία κονσόλα για χαλαρό gaming που και που χωρίς να δώσω μία περιουσία για ps4 κλπ. Με λίγο ψάξιμο είδα το playstation tv, το οποίο αν κατάλαβα καλά μπορεί εκτός από Streaming της main κονσόλας, να παίξει και games του psvita σε 720p. Ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορώ να το πάρω για να παίζω που και που. Δεν κατέχω κάποια κονσόλα ps ούτε έχω psn id και δεν ξέρω αν έχοντας απλά αυτό, ένα χειριστήριο και κάνα game από το ps vita να μπορώ να παίξω στην τηλεόραση. Πιστεύετε ότι αξίζει σαν αγορά για τους λόγους που προανέφερα; Μου αρέσει πολύ γιατί είναι κάτι καινούργιο και σε μελλοντική αγορά ps4 ή psvita θα μπορέσει να αξιοποιηθεί. Πιστεύετε ότι είμαι λάθος; Να το πάρω ή όχι; Έχει και πολύ δελεαστική τιμή.
darksider13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 παρε ps3 ή στην χειροτερη ps vita, playstation tv δεν παιζει καν ολα τα παιχιδια του vita που δεν εχει και μεγαλη γκαμα παιχνδιων. 2
kostiger Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Συν το οτι θα θες και χειριστηριο πσ3 για να παιξεις. Παιρνεις πσ3 σλιμ και ξεμπερδευεις. Αντιστοιχα χρηματα, υπερπληθωρα επιλογων, απειρως περισσοτερες δυνατοτητες το πσ3. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2015 από kostiger 2
thodoris20s Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ρε παιδιά δεν ξέρω δεν με ψήνει το PS3. Ξέρω ότι έχει άπειρα game αλλά είναι 10 χρονών κονσόλα και έχει 100-150 ευρώ λιγότερα από ένα ps4. Δεν νομίζω ότι αξίζει σαν αγορά στα λεφτά που το δίνουν με 12gb κλπ. Θα δω και σε καμία αγγελία εδώ στο forum
thodoris20s Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ναι για μεταχειρισμένο αρχίζω και ψάχνω τώρα. Άμα βρω κάτι στις αγγελίες μάλλον θα πάρω ένα
Tilemaxx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Υπάρχει και η εναλλακτική του Xbox 360..http://www.skroutz.gr/s/5438314/Microsoft-Xbox-360-500GB-FIFA-15.html
VonLoutsos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δεν προτείνω XBOX 360 μεταξύ PS3-XBOX360. Έχει τεράστια βάση παιχνιδιών το PS3 σε πολύ καλές τιμές και στα μεταχειρισμένα γίνεται χαμός....Επίσης διαφωνώ και στο πακέτο που ανέβασε ο φίλος από πάνω γιατί το Fifa 15 είναι περσινό game. PS: Έχω XBOX.
X4Tz1S Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μπορείς να παίξεις μόνο με το PS Tv χωρίς να έχεις κάποια άλλη κονσόλα , το θέμα είναι ότι δεν υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια του PS Vita , υποστηρίζει μερικά από αυτά . Απλά περιμένεις updates και τότε θα τα παίζει όλα .
thodoris20s Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Και εγώ δεν θα προτιμούσα το xbox είμαι περισσότερο υπέρ του PS. Έχει μία αγγελία τώρα ps4 με 280 αλλά είναι εκτός εγγύησης και δεν ξέρω άμα αξίζει. Καινούργιο έχει 350
kostiger Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δεν αξιζει απο τη στιγμη που ειναι εκτος εγγυησης.. 1
vag.patrick Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 για τον φιλο που ρωτησε για το ps tv... να σου πω επειδη ειμαι κατοχος απο την ωρα που ηρθε στην ελλαδα, η αληθεια ειναι οτι δεν αξιζει αν δεν εχεις ηδη το βιτα η ενα ps4 , οποτε δωσε λεφτακια και παρε το ps3 που εχει και μεγαλη και καλη γκαμα παιχνιδιων και φυσικα εδω ελλαδα θα τα βρεις σε τιμη σκοτωμα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα