Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι,αν πας και σε τέτοια οθόνη θα χεις αισθητή διαφορά.Είναι άλλη εμπειρία (αν και είναι απαιτητική).

απο τι διαβασα και καταλαβα,μου προτεινεις την 390,μονο αν παρω μεγαλη οθονη σωστα/...αλλιως παραμενω στην 970?ειμαι σωστος?η υπαρχει και καπιος αλλοσ λογος για να παρω 390? :/

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν κρατήσεις την οθόνη σου να πάρεις την 970,αν αλλάξεις και πάρεις μια με μεγαλύτερη ανάλυση να πάρεις την 390 8gb και να είσαι έτοιμος να πάρεις και μια δεύτερη αρκετά σύντομα,με ότι αυτό συνεπάγεται*.

*Aνάλογο κουτί ,τροφοδοτικό,μητρική.

• Like 1
Δημοσ.

απο τι διαβασα και καταλαβα,μου προτεινεις την 390,μονο αν παρω μεγαλη οθονη σωστα/...αλλιως παραμενω στην 970?ειμαι σωστος?η υπαρχει και καπιος αλλοσ λογος για να παρω 390? :/

Και σε 1080p η 390 είναι θηριάκι αλλά χαραμίζεται και δεν είναι ισόρροπημενη επιλογή όπως και η 970.Για μένα το hardcore gaming με κάρτες των 350-400+ ευρώ ,επεξεργαστές των 260 αλλά με οθόνες 1080p 60hz των 160€ είναι ανέκδοτο για διάφορους λόγους που έχω εξηγήσει.Αν θες σωστό σύστημα άλλαξε και οθόνη.

Δημοσ.

Αν κρατήσεις την οθόνη σου να πάρεις την 970,αν αλλάξεις και πάρεις μια με μεγαλύτερη ανάλυση να πάρεις την 390 8gb και να είσαι έτοιμος να πάρεις και μια δεύτερη αρκετά σύντομα,με ότι αυτό συνεπάγεται*.

*Aνάλογο κουτί ,τροφοδοτικό,μητρική.

οποτε για να μν χαλασω τσαμπα 400 ευρω

κραταω την οθονη που εχω,και απλα παιρνω την 970 ¨Π

Δημοσ.

Με τέτοιες κάρτες σε τέτοια οθόνη θα χαραμίσεις το σύστημα να λες καλύτερα.Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις καμμιά καλύτερη,παρόμοια με αυτές που σου πα και έλα να μου πεις μετά.

• Like 1
Δημοσ.

Με τέτοιες κάρτες σε τέτοια οθόνη θα χαραμίσεις το σύστημα να λες καλύτερα.Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις καμμιά καλύτερη,παρόμοια με αυτές που σου πα και έλα να μου πεις μετά.

http://www.insomnia.gr/topic/575703-%CE%B95-4690%CE%BA-vs-%CE%B97-4770%CE%BA-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82/

Το Pc προοριζεται κυριως για Cabal 2 και League Of Legends αρα μαλλον καταλαβαινεις σε τι περιπτωση εχουμε πεσει :P

• Like 1
Δημοσ.

Το Pc προοριζεται κυριως για Cabal 2 και League Of Legends αρα μαλλον καταλαβαινεις σε τι περιπτωση εχουμε πεσει :P

Είχε σύστημα με 4770 και το πούλησε και τώρα πάει σε 4690 γιατί

46d2efc05199c2d65ea89ca6ae3e40948398c9b1

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...