Προς το περιεχόμενο

iPhone 6 Plus 64GB @ 200$ + Shipping?? w00t?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Whaaaaaat?! 

Δεν παιζει να ειναι αληθινο

ΥΓ. Δεν ξερω για εσας, αλλα το site πρωτη φορα το ακουω, ξερει κανεις αν ειναι αξιοπιστο?

Δημοσ.

Ακομα και να υπαρχει 1% πιθανοτητα το παραπανω να ισχυει,αγορες απο εξωτερικο δεν μπορουμε να κανουμε ακομα και να θελουμε αρα τρωει ακυρο :D

• Like 2
Δημοσ.

To indiegogo ειναι απο τα μεγαλυτερα crowdfunding site. Σαν site, πολυ καλο ειναι. Το συγκεκριμενο μου φαινετια λιγο παραξενο.

Δημοσ.

πολυ υποπτη η όλη φάση.

λέει οτι δεν είναι apple retailer ουτε εταιρία κινητής, παρόλα αυτά το πουλάει τοσο φθηνά. απο που τα βρίσκει τόσα κόμματια?

αρπακτή μου φαίνεται γιαυτό έχει και τόσο λίγο χρόνο το funding.

Δημοσ.

Από την μία είναι πολύ ύποπτο, από την άλλη το indiegogo είναι πολύ αξιόπιστο σαν crowdfinding site.

Τείνω στο ότι είναι καινούρια μορφή απάτης που έπιασε το site απροετοίμαστο.

• Like 1
Δημοσ.

We have been provided these units at wholesale bulk order pricing of $150US per unit. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχ

the-x-files-i-want-to-believe-print.jpg

• Like 3
Δημοσ.

We have been provided these units at wholesale bulk order pricing of $150US per unit. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχ

the-x-files-i-want-to-believe-print.jpg

Γιατί κοροϊδεύεις? Αφού τα παίρνει κατευθείαν από το εργοστάσιο...  :P

Are these items refurbished, cloned, damaged or stolen?
None of the above, these are brand new in box units with standard Apple warranties. We are offering them at a very minimally increased wholesale price purchasing direct from the factory, in large volume.
  • Like 1
Δημοσ.

Γιατί κοροϊδεύεις? Αφού τα παίρνει κατευθείαν από το εργοστάσιο...  :P

Are these items refurbished, cloned, damaged or stolen?
None of the above, these are brand new in box units with standard Apple warranties. We are offering them at a very minimally increased wholesale price purchasing direct from the factory, in large volume.

Ποιο εργοστασιο αυτο με τις καραμελες; :cry: :lol: :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου δεν ξέρω πως κάνεις δωρεά.

Το συγκεκριμένο είναι με paypal, και τα έξοδα αποστολής είναι 20$. Οπότε όλοι του καταθέτουν 220$ μέσω paypal. Δεν ξέρω πως πάει να κάνει την απάτη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...