Shadowjump Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 https://www.indiegogo.com/projects/unlocked-iphone-6-plus-64gb-one-week-only#/story Τι παιζει εδω;
hliastsek Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Whaaaaaat?! Δεν παιζει να ειναι αληθινο ΥΓ. Δεν ξερω για εσας, αλλα το site πρωτη φορα το ακουω, ξερει κανεις αν ειναι αξιοπιστο?
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ακομα και να υπαρχει 1% πιθανοτητα το παραπανω να ισχυει,αγορες απο εξωτερικο δεν μπορουμε να κανουμε ακομα και να θελουμε αρα τρωει ακυρο 2
Shadowjump Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 To indiegogo ειναι απο τα μεγαλυτερα crowdfunding site. Σαν site, πολυ καλο ειναι. Το συγκεκριμενο μου φαινετια λιγο παραξενο.
haris013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 πολυ υποπτη η όλη φάση. λέει οτι δεν είναι apple retailer ουτε εταιρία κινητής, παρόλα αυτά το πουλάει τοσο φθηνά. απο που τα βρίσκει τόσα κόμματια? αρπακτή μου φαίνεται γιαυτό έχει και τόσο λίγο χρόνο το funding.
alexiko Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αν δεν κάνεις δωρεά με paypal δεν αξίζει να ασχοληθούμε καν.
vdeseris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αν δεν κάνεις δωρεά με paypal δεν αξίζει να ασχοληθούμε καν. Με paypal δεν είναι??
ekkli Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Από την μία είναι πολύ ύποπτο, από την άλλη το indiegogo είναι πολύ αξιόπιστο σαν crowdfinding site. Τείνω στο ότι είναι καινούρια μορφή απάτης που έπιασε το site απροετοίμαστο. 1
thetruth Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 We have been provided these units at wholesale bulk order pricing of $150US per unit. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχ 3
vdeseris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 We have been provided these units at wholesale bulk order pricing of $150US per unit. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχ Γιατί κοροϊδεύεις? Αφού τα παίρνει κατευθείαν από το εργοστάσιο... Are these items refurbished, cloned, damaged or stolen? None of the above, these are brand new in box units with standard Apple warranties. We are offering them at a very minimally increased wholesale price purchasing direct from the factory, in large volume. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Γιατί κοροϊδεύεις? Αφού τα παίρνει κατευθείαν από το εργοστάσιο... Are these items refurbished, cloned, damaged or stolen? None of the above, these are brand new in box units with standard Apple warranties. We are offering them at a very minimally increased wholesale price purchasing direct from the factory, in large volume. Ποιο εργοστασιο αυτο με τις καραμελες; 1
alexiko Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Με paypal δεν είναι?? Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου δεν ξέρω πως κάνεις δωρεά.
vdeseris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου δεν ξέρω πως κάνεις δωρεά. Το συγκεκριμένο είναι με paypal, και τα έξοδα αποστολής είναι 20$. Οπότε όλοι του καταθέτουν 220$ μέσω paypal. Δεν ξέρω πως πάει να κάνει την απάτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις