voltmod Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Παλαιότερα είχαν κυκλοφορήσει αρκετές φήμες που ήθελαν την Sony να εγκαταλείπει την αγορά των smartphones και των φορητών συσκευών, ενώ ακόμα και ο CEO της εταιρείας, Kazuo Hirai δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνουν σημαντικές αλλαγές στην δομή της εταιρείας (πέρα από περικοπές). Τώρα, ο CEO του τμήματος mobile της Ιαπωνικής εταιρείας, Hiroki Totoki, αποκλείει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει η Sony το συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς. Ο Hiroki Totoki, ξεκαθάρισε πως η Sony δεν πρόκειται να πουλήσει το τμήμα mobile της εταιρείας και δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την αγορά, ενώ επίσης ζήτησε λίγη υπομονή για φέτος, επειδή η εταιρεία θα κάνει σημαντικές αλλαγές το 2016. Όπως χαρακτηριστικά είπε, το 2015 είναι μία μεταβατική περίοδος για την εταιρεία του, η οποία ελπίζει σε πολύ καλύτερα πράγματα την επόμενη χρονιά. Καταρχήν, όπως είπε, σε αντίθεση με τα PCs, τα smartphones έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής των ανθρώπων, και δεν θα ήταν σοφό να αγνοήσει κάποιος κάτι τέτοιο, ή να ξεπουλήσει χωρίς να σκάψει ο ίδιος τον τάφο του, και σίγουρα δεν θα είναι η Sony αυτή η εταιρεία. “Τα smartphones ήρθαν για να μείνουν, και το ίδιο θα κάνει και η επιχείρηση mobile της Sony” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Hiroki Totoki. Η εταιρεία σκοπεύει να προσφέρει ακόμα περισσότερο ποιοτικές συσκευές στο μέλλον, που θα διαφοροποιούνται στον τομέα των υπηρεσιών και του λογισμικού. Site: SlashGear Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
jazzu4ia Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 ...ό,τι και να λένε... ...η Σόνυ πνέει τα λοίσθια...
antonisgt Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Κορυφαια ποιοτητα.τελευταια εχω ενα xperia M,σωστος διαολος σε ταχυτητα..........used 50 ευρω και με εκανε η λειτουργικοτητα του να το συμπαθησω.μετρια καμερα μονο,no problem,root και περασα αλλη καλυτερη! 1
Big Boss Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 sony κινητά είναι ποιότητα,τοπ για εμένα Βέβαια έτσι όπως πάμε χλωμό το βλέπω να ξαναπέρνω κινητό...... 5
ramarg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Νομίζω εγώ και η πλειοψηφία των χρηστών αδιαφορούν λίγο πολύ για τις κινήσεις και την παρουσία της σονυ στην αγορά των smartphones και γι'αυτό νομίζω φταίει η ίδια... Δεν έχει ξεκάθαρο κατάλογο μοντέλων.Εχουν μείνει στάσιμα σε ένα design. Δεν τα προμοτάρουν σωστά,και όπως είναι γνωστό το bad-marketing είναι χειρότερο από το no- marketing.
exor Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 TO Z1 που ειχα παντως ζεσταινοταν αν και ηταν ομορφο
Cyber_Spartacus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Φιλε Εξορ και το Ζ2 οταν τρεχει κατι βαρύ γίνετε φούρνος αλλα και το Samsung S4 που ειχα παλι το ιδιο νομίζω οτι ολα περνούν '' φωτιά'' μετα απο βαριά χρήση... Παντως αντε να βγειβτο Ζ5 να παρουμε το Ζ3 σε καλή τιμή
badbad Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Α ξέχασες... Είναι και αδιαβροχα. Την no 2 αιτία καταστροφής smartphone σε παγκόσμιο επίπεδο μετα την πτώση. Υπέροχος σχεδιασμός με γυαλί εμπρός πίσω. Αυστηρές γραμμές και triluminos οθόναρα full hd από το 2012. Το Xperia Z για την εποχή του ήταν άριστο και ακόμα κρατάει τιμή πιο πάνω από iPhone 4s και λίγο πιο κάτω από iPhone 5 αφού είναι τετραπυρινο με 2 gb ram και με απίστευτη αυτονομία μπαταρίας. Και με την lollipop τώρα πετάει και άσε τους άλλους να τα σκάνε χοντρά
Galaxia Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Α ξέχασες... Είναι και αδιαβροχα. Την no 2 αιτία καταστροφής smartphone σε παγκόσμιο επίπεδο μετα την πτώση. Υπέροχος σχεδιασμός με γυαλί εμπρός πίσω. Αυστηρές γραμμές και triluminos οθόναρα full hd από το 2012. Το Xperia Z για την εποχή του ήταν άριστο και ακόμα κρατάει τιμή πιο πάνω από iPhone 4s και λίγο πιο κάτω από iPhone 5 αφού είναι τετραπυρινο με 2 gb ram και με απίστευτη αυτονομία μπαταρίας. Και με την lollipop τώρα πετάει και άσε τους άλλους να τα σκάνε χοντρά Δεν έχεις άδικο. Για μένα πάντως είναι πολύ σημαντικό το ότι είναι αδιάβροχο. Αν είσαι λίγο απρόσεκτος την πατάς κατευθείαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα