Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα αν μπορειτε να μου προτεινετε την καλυτερη αγορα για λαπτοπ πανω κατω στα 600 ευρω το θελω κυριως για φοιτητικη χρηση δηλαδη καλο επεξεργαστη να μην κολλαει και αν γινεται να παιζει και κανενα league of legends

Δημοσ.

Εγω αυτον https://www.skroutz.gr/s/6418023/Dell-Inspiron-3543-i5-5200U-8GB-1TB-GeForce-820M-Linux.html  θα σου προτεινα καθως τυχαινει να τον εχω κιολας. ειναι πολυ δυνατος σηκωνει παιχνιδα οπως το  LOL χωρις συζητηση kαι φυσικα και πιο "βαρια" ..!

Αν μπορουσες να ανεβεις ενα 80αρι  υπαρχει και αυτος που ειανι υπερωχος  και πhttps://www.skroutz.gr/s/6163621/Dell-Inspiron-3543-i7-5500U-8GB-1TB-GeForce-840M-W8.html?from=recommendationιο! Παντως και με τον πρωτο θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος.

Σου προτεινα dell διοτι και εμπιστευομαι τη εταιρια και διοιτι απο την εμπηρεια μου μονο καλα μπορω να πω!

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας μαλλον θα παρω τον δευτερο που προτεινεις αφου εχει καλυτερα χαρ/κα

• Like 1
Δημοσ.

Όπα φίλε μου μην βιάζεσαι. Αν θες καλό επεξεργαστή μην πας σε οτιδήποτε έχει U από πίσω μιας και είναι χαμηλής κατανάλωσης οπότε και αδύναμοι

Δημοσ.

Τιμιος και ο Lenovo που σου προτεινει ο Kris_LYN....

Αποψη μου με οτι σου προτειναμε ευχαριστημενος θα μεινεις..... Επιλογη δικη σου!

Δημοσ.

Τιμιος και ο Lenovo που σου προτεινει ο Kris_LYN....

Αποψη μου με οτι σου προτειναμε ευχαριστημενος θα μεινεις..... Επιλογη δικη σου!

Με U επεξεργαστη στο lol θα παιζει σε medium και με fps drops.Δες αυτο που προτεινε ο Kris

Δημοσ.

Με U επεξεργαστη στο lol θα παιζει σε medium και με fps drops.Δες αυτο που προτεινε ο Kris

Κοιτα εγω που εχω το πρωτο dell που προτεινα δεν εχω προβλημα στο lol. βεβαια το pc δεν ειναι υπερφορτομενο και του κανω καλη χρηση...

Nαι ειδα τον Lenovo.. Μπορει να εχεις δικιο τι να σου πω. Εγω τους dell του προτεινα απο προσωπικη εμπειρια και οπως σου ειπα προβλημα δεν εχω...

*η Kris_Lyn :D

Σορρυ λαθος μου. Η kris_lyn * :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...