Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εισαι χαζουλης; No offense

ΟΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΛΟΓΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

Πριν 1-2 μερες βγηκε το cd του Lil Wayne. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ που να μην ειναι High pitched.

Νταξει, τωρα αν ακους εσυ Παντελιδη και Ταμτα, δεν εχεις θεμα.

δεν ακούω lil wayne και τέτοιες φλωριές αλλά το τι ακούει ο καθένας είναι δικό του θέμα :P ε ωραία θα περιμένεις κανα μήνα να βγει καλή έκδοση ? απο το να δίνεις λεφτά έτσι? 

Δημοσ.

δεν ακούω lil wayne και τέτοιες φλωριές αλλά το τι ακούει ο καθένας είναι δικό του θέμα :P ε ωραία θα περιμένεις κανα μήνα να βγει καλή έκδοση ? απο το να δίνεις λεφτά έτσι?

Ούτε εγώ ακούω ρε χαχαχα παράδειγμα έδωσα. Jesus :P

Απλά προτιμάω να υποστηρίζω τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες και να έχω τη νέα τους δουλειά όσο νωρίτερα γίνεται

Δημοσ.

Ούτε εγώ ακούω ρε χαχαχα παράδειγμα έδωσα. Jesus :P

Απλά προτιμάω να υποστηρίζω τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες και να έχω τη νέα τους δουλειά όσο νωρίτερα γίνεται

αφού είσαι ανυπόμονος πλήρωνε :P εγώ που ακούω κάτι rap-hip hop παλιά και ξένο punk λίγο υπάρχουν εδώ και πολλά χρονια και δεν βγάζουν πια

Δημοσ.

αφού είσαι ανυπόμονος πλήρωνε :P εγώ που ακούω κάτι rap-hip hop παλιά και ξένο punk λίγο υπάρχουν εδώ και πολλά χρονια και δεν βγάζουν πια

Όλα τα παλιά ραπ έχουν κατέβει/αγοραστεί πλέον η σίγουρες αγορές είναι μόνο για Yelawolf, Eminem, 50 και τίποτα ροκιες.
Δημοσ.

Θα λειτουργει η εν λογω υπηρεσια και για Ελλαδα??

Δεν ξέρουμε. Αλλα πιστεύω πως μέσα στον χρόνο θα γίνει και αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...