georgepppo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 εισαι χαζουλης; No offense ΟΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΛΟΓΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. Πριν 1-2 μερες βγηκε το cd του Lil Wayne. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ που να μην ειναι High pitched. Νταξει, τωρα αν ακους εσυ Παντελιδη και Ταμτα, δεν εχεις θεμα. δεν ακούω lil wayne και τέτοιες φλωριές αλλά το τι ακούει ο καθένας είναι δικό του θέμα ε ωραία θα περιμένεις κανα μήνα να βγει καλή έκδοση ? απο το να δίνεις λεφτά έτσι?
tulipas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 δεν ακούω lil wayne και τέτοιες φλωριές αλλά το τι ακούει ο καθένας είναι δικό του θέμα ε ωραία θα περιμένεις κανα μήνα να βγει καλή έκδοση ? απο το να δίνεις λεφτά έτσι?Ούτε εγώ ακούω ρε χαχαχα παράδειγμα έδωσα. Jesus Απλά προτιμάω να υποστηρίζω τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες και να έχω τη νέα τους δουλειά όσο νωρίτερα γίνεται
georgepppo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ούτε εγώ ακούω ρε χαχαχα παράδειγμα έδωσα. Jesus Απλά προτιμάω να υποστηρίζω τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες και να έχω τη νέα τους δουλειά όσο νωρίτερα γίνεται αφού είσαι ανυπόμονος πλήρωνε εγώ που ακούω κάτι rap-hip hop παλιά και ξένο punk λίγο υπάρχουν εδώ και πολλά χρονια και δεν βγάζουν πια
tulipas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 αφού είσαι ανυπόμονος πλήρωνε εγώ που ακούω κάτι rap-hip hop παλιά και ξένο punk λίγο υπάρχουν εδώ και πολλά χρονια και δεν βγάζουν πιαΌλα τα παλιά ραπ έχουν κατέβει/αγοραστεί πλέον η σίγουρες αγορές είναι μόνο για Yelawolf, Eminem, 50 και τίποτα ροκιες.
tulipas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Θα λειτουργει η εν λογω υπηρεσια και για Ελλαδα??Δεν ξέρουμε. Αλλα πιστεύω πως μέσα στον χρόνο θα γίνει και αυτό.
Galaxia Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μόνο σ' εμένα φαίνεται φανταστικό το νέο του όνομα; Μου θυμίζει το αείμνηστο City Groove!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα