Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Τελευταία ασχολούμαι και πειραματίζομαι με network simulations σε Omnet++. Άσχετα του οτι δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ και ΤΙΠΟΤΑ (ουτε καν βιβλία!!!) για το συγκεκριμένο εργαλείο πέρα απο το βασικό manual που φτιάχνει δυο κόμβους και ανταλλάζουν μυνήματα, δεν υπάρχει βασικό documentation ούτε για το omnet ούτε για το βασικό του Framework (Inet).

Εν τέλει, καθώς βασίζεται πάνω σε Eclipse και σε προηγούμενες ερωτήσεις μου δεν φάνηκε να γνωρίζει κάποιος απο omnet ας ρωτήσω κάτι γενικό. Έχω στήσει 2-3 πράγματα αλλά όταν κάνω build το project για να το τρέξω πετάει error στο makefile. Παρακάτω παραθέτω το error. Ξέρει κανείς να με κατευθύνει το που να ψάξω για το σφάλμα; Στον κώδικα ολόκληρο δεν μου βγάζει ούτε error ούτε warnings.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Description    Resource    Path    Location    Type
make: *** [all] Error 2    s-core             C/C++ Problem
make[1]: *** [../out/gcc-debug/src/s-core] Error 1    s-core             C/C++ Problem

Δημοσ.

Εν τέλει βρέθηκε το πρόβλημα. Παρακολούθησα το build process γιατί με υποψίασε το C/C++ Problem οπότε ήθελα να δώ σε ποιό αρχείο σταματάει και αφού το βρήκα είχε 2-3 μικρά λάθη. Έδωσε κατεύθυνση και το Console για τα λάθη που υπήρχαν αν και στο IDE δεν τα υπογράμμιζε. ΤΟ αναφέρω πως το έλυσα μήπως υπάρξει κάποιος που είχε το ιδιο θέμα για να ακολουθήσει τα βήματα μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...