gr1goris Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Καλησπερα,εχω συνδεση forthnet και τωρα τελευταια μου πεφτει η συνδεση συνεχεια και ειμαι σιγουρος οτι ειναι το ρουτερ επειδη το εριξα καταλαθος πριν 4 μερες και απο τοτε ξεκινησαν τα προβληματα,το ρουτερ ειναι το tg585 v8 και πηρα τηλεφωνο στην υπηρεσια και μου ειπαν οτι για να ερθει μηχανικος και επισκευη ειναι 30 ευρω, ηθελα να ρωτησω μηπως ειναι καλυτερα να αγορασω αλλο ρουτερ γιατι αποτι διαβαζω δεν ειναι καλα τα εργοστασιακα και γενικα αργει πολυ να ανοιξει κτλπ ή να ερθει ο μηχανικος?Αν ειναι καλυτερο να αγορασω ρουτερ μπορειτε να μου προτείνετε ενα καλο και φτηνο? και επισης εναν οδηγο εγκαταστασης για την γραμμη μου?
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/569213-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-adslvdsl-router-post-here%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%88%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CE%B4%CF%8E/ εδω θα δεις ρουτερ που εχουν προταθει.αν εχει χαλασει το ρουτερ ή το πας σε καταστημα για ελεγχο ή παιρνεις ενα του εμποριου για καλυτερα.αναλογως τι λεφτα θα δωσεις θα παρεις και αντιστοιχο ρουτερ. δεν υπαρχει λογος να ερθει τεχνικος στο σπιτι εφοσον λες οτι ολα ξεκινησαν οταν το εριξες κατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα