lefteris03 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ενω τερματιζω το λαπτοπ το βραδυ με επιπεδο μπαταριας τουλαχιστον στο 50%, το πρωι ανοιγω με 0%, εξαντλειται ανεξηγητα... γιατι γινεται αυτο κ πως θα το διορθωσω; Η μπαταρια εχει 8-9 μηνες χρηση κ ειναι σε καλη κατασταση.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ποιο μοντέλο είναι το λαπτοπ? Μήπως κάνει αναστολή λειτουργίας και καταναλώνει μπαταρία?
Raiko Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Χρησιμοποιεις το laptop με ρευμα και ενω ειναι ήδη φορτισμενο;Αν ναι τοτε μαλλον αυτο ειναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δεν έχει σχέση, και εγώ που το χρησιμοποιώ με την μπαταρία πάνω μόνμα από το 100% πάει στο 95% και φορτίζει πάλι. Δες στο bios αν έχει επιλογή να τεστάρεις την μπαταρία. Αυτό είναι κανονικό drain της μπαταρίας αφού απτο 50% πάει καρφωτά σε ένα βράδυ στο 0% με το λαπτοπ απενεργοπποιημένο μπορεί η μπαταρία να θέλει αντικατάσταση.
Raiko Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δεν έχει σχέση, και εγώ που το χρησιμοποιώ με την μπαταρία πάνω μόνμα από το 100% πάει στο 95% και φορτίζει πάλι. Δες στο bios αν έχει επιλογή να τεστάρεις την μπαταρία. Αυτό είναι κανονικό drain της μπαταρίας αφού απτο 50% πάει καρφωτά σε ένα βράδυ στο 0% με το λαπτοπ απενεργοπποιημένο μπορεί η μπαταρία να θέλει αντικατάσταση. Χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος αλλα εχει σχεση.Η μπαταρια κανει αμφιδρομη αντιδραση οταν φορτιζει ενω ειναι ηδη στο 100% ουσιαστικα εκτελει κυκλους χρησης και αρα η μπαταρια αχρηστευεται.(αυτο με το 95-100% που ειπες ειλικρινα αδυνατο να το καταλαβω )
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Και εγώ δε το πολυκατέχω με τις μπαταρίες απλά παρατηρώ ότι 2 φορές ανα βδομάδα η στάθμη πάει στο 95% και φορτίζει πάλι μέχρι το 100%.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα