Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω τερματιζω το λαπτοπ το βραδυ με επιπεδο μπαταριας τουλαχιστον στο 50%, το πρωι ανοιγω με 0%, εξαντλειται ανεξηγητα...

γιατι γινεται αυτο κ πως θα το διορθωσω;

Η μπαταρια εχει 8-9 μηνες χρηση κ ειναι σε καλη κατασταση.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποιο μοντέλο είναι το λαπτοπ? Μήπως κάνει αναστολή λειτουργίας και καταναλώνει μπαταρία?

Δημοσ.

Χρησιμοποιεις το laptop με ρευμα και ενω ειναι ήδη φορτισμενο;Αν ναι τοτε μαλλον αυτο ειναι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχει σχέση, και εγώ που το χρησιμοποιώ με την μπαταρία πάνω μόνμα από το 100% πάει στο 95% και φορτίζει πάλι. Δες στο bios αν έχει επιλογή να τεστάρεις την μπαταρία. Αυτό είναι κανονικό drain της μπαταρίας αφού απτο 50% πάει καρφωτά σε ένα βράδυ στο 0% με το λαπτοπ απενεργοπποιημένο μπορεί η μπαταρία να θέλει αντικατάσταση.

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση, και εγώ που το χρησιμοποιώ με την μπαταρία πάνω μόνμα από το 100% πάει στο 95% και φορτίζει πάλι. Δες στο bios αν έχει επιλογή να τεστάρεις την μπαταρία. Αυτό είναι κανονικό drain της μπαταρίας αφού απτο 50% πάει καρφωτά σε ένα βράδυ στο 0% με το λαπτοπ απενεργοπποιημένο μπορεί η μπαταρία να θέλει αντικατάσταση.

Χωρις να θελω να το παιξω εξυπνος αλλα εχει σχεση.Η μπαταρια κανει αμφιδρομη αντιδραση οταν φορτιζει ενω ειναι ηδη στο 100% ουσιαστικα εκτελει κυκλους χρησης και αρα η μπαταρια αχρηστευεται.(αυτο με το 95-100% που ειπες ειλικρινα αδυνατο να το καταλαβω :huh: )

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγώ δε το πολυκατέχω με τις μπαταρίες απλά παρατηρώ ότι 2 φορές ανα βδομάδα η στάθμη πάει στο 95% και φορτίζει πάλι μέχρι το 100%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...