agiohorion Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 καλημέρα εχω ένα Ipad3 kai ena iPhone 6 και όταν τραβάω φωτο με το iPhone δεν περνανε στο ipad (υποψιν εχω την τελευταια εκδοση ios και στα 2 ) εχω ενεργοποιημενο photo stream -βιβλιοθηκη Icloud- κοινη χρηση φωτο I cloud και στις δυο συσκευες αλλα δεν ενημερώνονται οι φωτογραφιες . στο desktop με windows ερχονται κανονικα ολες οι φωτο . μηπως εχει καμμια ιδεα κανενας ?? (εχω κανει αποσυνδεσεις και επανασυνδεση του icloud και στις 2 συσκευες αλλα τιποτα ) Ευχαριστω πολύ
iMarilina Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 καλημέρα εχω ένα Ipad3 kai ena iPhone 6 και όταν τραβάω φωτο με το iPhone δεν περνανε στο ipad (υποψιν εχω την τελευταια εκδοση ios και στα 2 ) εχω ενεργοποιημενο photo stream -βιβλιοθηκη Icloud- κοινη χρηση φωτο I cloud και στις δυο συσκευες αλλα δεν ενημερώνονται οι φωτογραφιες . στο desktop με windows ερχονται κανονικα ολες οι φωτο . μηπως εχει καμμια ιδεα κανενας ?? (εχω κανει αποσυνδεσεις και επανασυνδεση του icloud και στις 2 συσκευες αλλα τιποτα ) Ευχαριστω πολύ Καλημέρα (ίσως χαζή ερώτηση) αλλά έχεις και τα δυο με τον ίδιο λογαριασμό icloud έτσι?
agiohorion Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 ναι τα εχω , τα απενεργοποιησα τα ενεργοποιησα αλλα τιποτα
iMarilina Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 ναι τα εχω , τα απενεργοποιησα τα ενεργοποιησα αλλα τιποτα Eλα μου σόρρυ έλειπα κάτσε να το ψάξω λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα