Questioner Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) καλά θα με τρελάνει η κάμερα χθες δούλευε μια χαρά πριν δυο μέρες είχα κάνει και manual την αναβάθμιση και σήμερα πάω να την ανοίξω και δεν κάνει τίποτα εκτος από το ότι ανάβουν τα τρία κόκκινα led... τι έγινε χαλάει και από μονη τις? έλεος άντε τώρα να συνεννοηθώ με το gearbest και ποιος ξέρει τι θα μου ζητήσουν... τι γίνετε σε αυτή την περίπτωση? Δες εδώ και εδώ. Γενικώς αν δεν βγάλεις άκρη μπορείς να ρωτήσεις στο forum τα παιδιά. Οτιδήποτε κάνεις, καν το με προσοχή και τσέκαρε ξανά και ξανά το SN. Ενδεχομένως να μπορέσεις να βγάλεις και άκρη με την ίδια την Xiaomi μέσω online chat (επέλεξε περιοχές όπως HK ή Σιγκαπούρη στις οποίες πωλούνται οι yi). Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2015 από Questioner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowmann Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2015 ευχαριστώ για την βοήθεια αλλα δεν έβγαλα άκρη ούτε με τον τρόπο που λέει στα πρώτα link αλλα ούτε και με την xiaomi. :/ έχω στείλει και στο gearbest εδώ και 3 μέρες και δεν έχω λάβει καμια απάντηση. έχω απογοητευτεί τελείως... εντωμεταξύ κοίταγα και στο κουτί τις κάμερας και δεν έχει πουθενά το security code για να δω αν είναι original..τι γίνετε? εσάς έχει?κάποιος με παρόμοια εμπειρία με το gearbest σε θέμα αντικατάστασης κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια καλημερα.Μολις παρελαβα την εν λογω καμερα.Τι ρυθμισεις πρεπει να κανω μεσω του app για καλυτερη εικονα και βιντεο σταθερο; Και διαβασα στο reviw οτι μπορουμε να τη ρυθμισουμε απο το μενου να ξεκιναει με βιντεο πρωτα η με φωτογραδηση.Που ακριβως ειναι αυτη η ρυθμιση γιατι δε ξερω αγγλικα; Το πρωτο που εκανα ειναι να το συνδεσω μεσω usb με το pc μου για φορτιση της μπαταριας.Εχει 31% και μου λεει για νεο firmware αλλα πρεπει να περασει το 50%. Την φορτισα και μεσω της καμερας περασα το τελευταιο firmware 1.2.13 To 2k ποια ακριβως αναλυση ειναι; Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2015 από giorgos1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Aυτες οι ρυθμισεις ειναι καλές με το νεο firmware; Χρειαζεται καποιο αρχειο να βαλω απο τα προηγουμενα που εχετε τα σκριπτ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundkeeper Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Aυτες οι ρυθμισεις ειναι καλές με το νεο firmware; Χρειαζεται καποιο αρχειο να βαλω απο τα προηγουμενα που εχετε τα σκριπτ; Νομίζω ότι μπορείς να θυσιάσεις την ανάλυση για να πας σε ποιο πολλά frames .... άρα 1080 και 60p είναι κατά τη γνώμη μου ότι καλύτερο ... Τώρα αν θέλεις μπορείς να περάσεις μέσα στη κάρτα το scriptακι που έχω κυκλοφορήσει λίγο ποιο πίσω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 επισης βαλε NTSC αντι για PAL κερδιζεις σε fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι μπορείς να θυσιάσεις την ανάλυση για να πας σε ποιο πολλά frames .... άρα 1080 και 60p είναι κατά τη γνώμη μου ότι καλύτερο ... Τώρα αν θέλεις μπορείς να περάσεις μέσα στη κάρτα το scriptακι που έχω κυκλοφορήσει λίγο ποιο πίσω . To script ( http://www.insomnia.gr/topic/575143-xiaomi-yi-γνώμες-προτάσεις-λύσεις-mods-κλπ/?p=54238717)φιλε που λες, πως το περναω; Eνταξει το περασα με τις οδηγιες αλλα για να σιγουρευτω εαν μπηκε σωστα πως θα το καταλάβω;Ευχαριστω. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2015 από giorgos1966 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soundkeeper Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Τραβάς ενα βίντεο μετά το βάζεις στον υπολογιστή και βλέπεις αν το bitrate είναι αυτό που είχες ορίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacestar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 δοκίμασα το rollei eGimbal G4 Plus και παίζει πολύ καλά με την Yi. http://www.amazon.co.uk/Rollei-eGimbal-Plus-Universal-Actioncams/dp/B010FI0TTI έχει 4 modes, ανάλογα αν θες να περιστρέφεται η κάμερα με την κίνηση του χεριού ή όχι τα μοτεράκια ακούγονται ελαφρώς στο playback αλλά δεν είναι κάτι ενοχλητικό. Από αυτονομία δεν έχω προλάβει να δοκιμάσω πόσο κρατάει. Πάντως μπορείς να κάνεις πολύ smooth λήψεις και ακόμα κι αν τρέχεις η λήψη είναι σταθερή (εννοείται όχι αν χοροπηδάς σαν κατσίκι, γιατί μεταβάλλεται το ύψος) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 το εχω δει απο κοντα, ειναι φανταστικο, αλλα πανακριβο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spacestar Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 το εχω δει απο κοντα, ειναι φανταστικο, αλλα πανακριβο... το είχε βγάλει προσφορά το amazon το καλοκαίρι, γύρω στα 100 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 το είχε βγάλει προσφορά το amazon το καλοκαίρι, γύρω στα 100 ευρώ. Πολύ καλή τιμή. Δυστυχώς αν θες ένα σοβαρό gimbal (3axis) πρέπει να δώσεις πάνω από 250€. Αν σου είναι εύκολο ανέβασε και κανένα βίντεο με την yi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εχω βαλει το τελευταιο firmware, θελω να βαραω σε 1920X1080 60p εχει κανεις προχειρο το script για να ανεβασω οσο παει το bitrate? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Παρε κοσμε Review για αξεσουαρ.Μακρια απο τον διπλο φορτιστη του Gearbest ξενερωσα την ζωη μου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Questioner Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2015 Παρε κοσμε Review για αξεσουαρ. Μακρια απο τον διπλο φορτιστη του Gearbest ξενερωσα την ζωη μου Με γειες! Το review όλα τα λεφτά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα