Questioner Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 έπηρεάζει κάτι η λειτουργία αυτή? Διορθώνει το fish eye effect (google it).
AlexanderTheGR8 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Διορθώνει το fish eye effect (google it). Το κατάλαβα πριν απλά ρώτησα αν πέρα απο αυτό αν βγάζει κάπου μείον πχ σε ανάλυση. Άρα αξίζει κάποιος να την πάρει .
Questioner Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Το κατάλαβα πριν απλά ρώτησα αν πέρα απο αυτό αν βγάζει κάπου μείον πχ σε ανάλυση. Άρα αξίζει κάποιος να την πάρει . Χμχμ δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα τέτοιο. Πάντως εγώ το fish eye σε wide angle το βρίσκω σαν feature. Μου αρέσει αυτό το distortion.
AlexanderTheGR8 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Η παραγγελία έγινε τελικά σήμερα. Φουλ πακέτο. Αναμονή τώρα.
karaLRS Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω ότι χρειάζομαι την μόντα για το focus...σε μακρινά αντικείμενα όντως θολώνει...
pagratios Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ήθελα να ρωτήσω αν το monopod και το remote είναι αδιάβροχα Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2015 από pagratios
Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Νομίζω ότι χρειάζομαι την μόντα για το focus...σε μακρινά αντικείμενα όντως θολώνει... λογικο ειναι, ειναι σχεδιασμενη να κανει focus σε κοντινα αντικειμενα. δεν μπορει να εχει εστιασμενο το 100% 1
AlexanderTheGR8 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Η εκπομπή που κάνει ο μπλέτσας ή όπως λέγεται το happy traveler τι κάμερα κρατάει στο χέρι του. Έχει προσέξει κανένας? Καμια go pro είναι?
Questioner Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 GoPro είναι και αν κρίνω από την ποιότητα κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτή: http://www.skroutz.gr/s/5467087/GoPro-Hero4-Black-Edition-Adventure.html
Tsints Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ανέβασα το βίντεο στο θέμα με τις προσφορές, το ανεβάζω και εδώ σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον. Έχει γυριστεί σε 1080P με 30 και 60FPS. Περιέχει ένα δείγμα από υποβρύχια, νυχτερινά, εσωτερικά πλάνα, αθλητικές δραστηριότητες, slow motion, time lapse, εγγραφή με πολλά db ήχου, κλπ. Το πιξέλιασμα που κάνει η εικόνα σε μερικά σημεία, είναι λόγω Youtube. 1
soundkeeper Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Super το video και ωραίο μανταζάκι ..... Να ρωτήσω αν η έγγραφη έγινε με απλό firmware ή με την προσθήκη κάποιου script ? 1
Tsints Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Με το stock firmware έγινε η εγγραφή, πριν βγει αυτό με τη δυνατότητα εγγραφής σε 2Κ. 1
Questioner Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Με το stock firmware έγινε η εγγραφή, πριν βγει αυτό με τη δυνατότητα εγγραφής σε 2Κ. Μέχρι να ανεβάσουν τα bitrates (που πιστεύω θα το κάνουν σε μια μελλοντική έκδοση fw), νομίζω επιβάλλεται να περάσεις το σκριπτακι για μεγαλύτερα bitrates (τουλάχιστον στην μέγιστη ανάλυση 2K). 1
AlexanderTheGR8 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 θέλει πολύ σταθερό χέρι η εγγραφή ε? Βλέπω σε όρισμένα βίντεο ότι σε πιάνει ζαλάδα με το πέρα δώθε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα