Duck Dodgers Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 άρα δεν χρειάζεται να πάω σε κάτι uhs 2 u3? Και με uhs 1 u1 είναι κομπλέ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbakiasss Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Κοίτα, ο κανόνας λέει όσο πιο γρήγορη τόσο καλύτερα! Εγώ με αυτή που έχω μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει θέματα, αλλά αν μπορείς να πας σε κάτι πιο γρήγορο μόνο καλό θα κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 ωραία, να σε ρωτήσω και κάτι άλλο! Εμένα με ενδιαφέρει να έχει γρήγορο ανάγνωση ή εγράφη? μάλλον το 2ρο απλά ρωτάω γιατί έχω χάσει το μπουσουλά με τις κάρτες μνήμης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbakiasss Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Εγγραφή!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Duck Dodgers Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Σκέφτομαι να πάρω αυτήν, αν είδα καλά είχε ταχύτητα εγγραφής 45mb/s! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj chris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 εγω εχω μια intenso class 10 16 gb κ δεν εχω κανενα θεμα οσο καιρο την εχω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα παίδες! Ώρα να ψωνίσω σιγά σιγά και αξεσουάρ για την Yi που έχω κάθεται στο ράφι από το Γενάρη με το Amazon offer. Διάβασα πως από αδιάβροχες θήκες προτιμούμε μόνο την αυθεντική. Παίζει κάπου ετοιμοπαράδοτη; Αλλιώς κάποιο link από αξιόπιστο μαγαζάκι κάποιος που έχει πάρει, θα το εκτιμούσα. Αν όχι, έχει κάποιος αγοράσει την μπαταρία-οθόνη που έρχεται και με αδιάβροχη θήκη να μας πει εντυπώσεις; Από 'κει και πέρα, φαντάζομαι με την όποια αδιάβροχη θήκη θα κάνουν και όλα τα πακετάκια των αξεσουάρ συμβατά με GoPro. Τα κλασσικά 22-in-1 και 38-in-1 κτλ κτλ. Βασικά θέλω το μπλιμπλίκι για να επιπλέει στο νερό, ένα εξάρτημα για να τη στερεώνω στο λουρί του backpack (αριστερά ή δεξιά από το στήθος, κάτι τέτοιο είδα σε κάποιο βιντεάκι στο yt), και οπωσδήποτε κάπως να τη στερεώνω στο αμάξι (βεντούζα στο τζάμι, όχι στο ταμπλό). Ξεχνάω κάτι που νομίζετε πως είναι χρήσιμο για χαλαρές εκδρομές- ήπια πεζοπορία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/13/2018 στις 3:53 ΜΜ, x_vagos_x είπε Καλησπέρα παίδες! Ώρα να ψωνίσω σιγά σιγά και αξεσουάρ για την Yi που έχω κάθεται στο ράφι από το Γενάρη με το Amazon offer. Διάβασα πως από αδιάβροχες θήκες προτιμούμε μόνο την αυθεντική. Παίζει κάπου ετοιμοπαράδοτη; Αλλιώς κάποιο link από αξιόπιστο μαγαζάκι κάποιος που έχει πάρει, θα το εκτιμούσα. Αν όχι, έχει κάποιος αγοράσει την μπαταρία-οθόνη που έρχεται και με αδιάβροχη θήκη να μας πει εντυπώσεις; Από 'κει και πέρα, φαντάζομαι με την όποια αδιάβροχη θήκη θα κάνουν και όλα τα πακετάκια των αξεσουάρ συμβατά με GoPro. Τα κλασσικά 22-in-1 και 38-in-1 κτλ κτλ. Βασικά θέλω το μπλιμπλίκι για να επιπλέει στο νερό, ένα εξάρτημα για να τη στερεώνω στο λουρί του backpack (αριστερά ή δεξιά από το στήθος, κάτι τέτοιο είδα σε κάποιο βιντεάκι στο yt), και οπωσδήποτε κάπως να τη στερεώνω στο αμάξι (βεντούζα στο τζάμι, όχι στο ταμπλό). Ξεχνάω κάτι που νομίζετε πως είναι χρήσιμο για χαλαρές εκδρομές- ήπια πεζοπορία; Δεν ειναι απαραιτητο να παρεις αυθεντικη. εγω ειχα μα Kigma 2-3 χρονια και δεν εμπασε ποτε σταγονα μεχρι 25-30 μετρα. η οθονη, εχω διαβασει οτι ειναι ψηλο μαπα, χαλια αναλυση και ασε που δεν προσφερει και κατι περα απο το να βλεπεις τι βγαζει. ναι σχεδον ολα ταιριαζουν.τσεκαρε σε κινεζομαγαζα, θα τα παρεις πολυ πιο φτηνα, και υπαρχει και selfie stick που επιπλεει. Ενδεικτικα: waterproof case βεντουζα , παρε και κανα τετοιο να στερεωνεις και κινητο οποτε θελεις! floating selfie stick εγω εχω παρει και αυτο και στερεωνεις την καμερα σε τσαντα, καπελο κλπ απο κει και περα, εξαρταται που χρησιμοποιησεις την καμερα για να δεις τη gadgetακια σου χρειαζονται! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από emperor4her 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsokris1967 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) θα ηθελα την βοηθεια οποιου γνωριζει θελω να συνδιασω την xioami 4k Yi με το Feiyu tech g5 θα υπαρχει προβλημα να μην ταιριαζει η καμερα στην βαση ?? τα καταστηματα αγορας ειναι ιντερνετικα και διαφορετικα το ενα απο το αλλο οποτε δεν νομιζω να παρω σαφη απαντηση ευχαριστω για τον χρονο σας Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2018 από tsokris1967 ορθογραφικο λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2018 Καλησπέρα! Πήρα μια Yi action cam την πρώτη version 25L και μου ήρθε με firmware 1.3.0 Τι πρέπει να κάνω για να ενεργοποιήσω το Yi Max pro στα 1080/60 καθώς και στα 2Κ/30 ? Να κάνω downgrade η αναβάθμιση στην 1.6.12 που μου εμφανίζει το app? Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα