Finn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Κανένα script. Stock latest firmware 1080p 50fps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Btw γιατί μπορώ να γράψω μόνο 1080@50fps και όχι 60; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Btw γιατί μπορώ να γράψω μόνο 1080@50fps και όχι 60; Ntsc και Pal κοιτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εβγαλα το πρωτο μου βιντεο σημερα,και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.Βεβαια η καμερα ηταν στημενη και οχι εν κινηση,αλλα μου αρεσε πολυ η εικονα της..Εχω ενα θεμα ομως,και πρεπει να εχει ξαναειπωθει... Στα 18 περιπου λεπτα(3,7gb),μου εκοψε απο μονο του το βιντεο και ξεκινησε δευτερο απο το σημειο οπου σταματησε... Δηλαδη εβγαλα στο συνολο 27 λεπτα,αλλα μου το εκοψε στα 2..Πως μπορω να το ρυθμισω,ετσι ωστε να μη μου τα κοβει,και να τα βγαζει ολα ενιαια? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εβγαλα το πρωτο μου βιντεο σημερα,και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.Βεβαια η καμερα ηταν στημενη και οχι εν κινηση,αλλα μου αρεσε πολυ η εικονα της..Εχω ενα θεμα ομως,και πρεπει να εχει ξαναειπωθει... Στα 18 περιπου λεπτα(3,7gb),μου εκοψε απο μονο του το βιντεο και ξεκινησε δευτερο απο το σημειο οπου σταματησε... Δηλαδη εβγαλα στο συνολο 27 λεπτα,αλλα μου το εκοψε στα 2..Πως μπορω να το ρυθμισω,ετσι ωστε να μη μου τα κοβει,και να τα βγαζει ολα ενιαια? Ευχαριστω! Θα βαλεις το script που εχει βαλει στις προηγουμενες σελιδες ο Site: Questioner Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Θα βαλεις το script που εχει βαλει στις προηγουμενες σελιδες ο Site: Questioner το οποιο ειναι? Αν λες αυτο στη σελιδα 8,τοτε δε ξερω πως να το κατεβασω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akistdm Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και από εμένα. Πιστεύετε ότι θέλει χέρι για το focus? Ευχαριστώ. Δεν έχω κάποιο Script. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2016 από akistdm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 μια χαρα δειχνει γενικα οι actioncam ειναι για κοντινες αποστασεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Kαλησπερα σας.Πως μπορουμε να βαλουμε παραπανω απο ενα script στη καμερα.Για περισοτερες λειτουργιες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Έχει ακουστεί τίποτε για δεύτερη γενιά της Yi ή και φέτος η ίδια θα παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matheostsik Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Γεια χαρα παιδια επειδη εχω λειψει απο το forum για λιγο καιρο και ειναι πολλες σελιδες για να κανω catch up μπορει καποιος να με ενημερωσει σχετικα με τα scripts Ποιο να βαλω και πως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefkog Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιάΕίμαι και εγω όπως και εσείς κάτοχος της Xiaomi Yi και πήρα την πρωτοβουλία να δημιουργήσω μια ομάδα στο Facebook για εμάς τους Έλληνες (κλειστή προς το παρών) ώστε να μοιραζόμαστε εμπειρίες και απορείες της κάμερας.facebook.com/groups/1700339363546556/Από πάνω είναι και το αντίστοιχο link.PS. ΠΡΟΣ ADMIN, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ένα βίντεο τραβηγμένο με helmet mount στα 720p/60fps. Πιστεύετε θέλει ρύθμιση το focus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 οχι, αλλα εχει πολυ κακο bitrate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) οχι, αλλα εχει πολυ κακο bitrate. Δεν θα μπορέσω ποτέ να την στρώσω την κάμερα Το βίντεο αυτό από ότι θυμάμαι δεν είχε κανένα σκριπτ σε αντίθεση με το άλλο βίντεο του snowboard που είχα ανεβάσει στην προηγούμενη σελίδα. Εκείνο ήταν τραβηγμένο σε 1080p/60fps. Το bitrate εκείνου είναι καλό? Τότε είχα περασμένο το σκριπτ του questioner που έχει ανεβάσει μερικές σελίδες πίσω. Μπορώ να έχω περασμένα πολλά σκριπτς ταυτόχρονα ή μόνο ένα θα διαβάζει? Επίσης η επεξεργασία του τελευταίου βίντεο έγινε με το cyberlink powerdirector 11 και το τελικό export σε mpeg2. Μήπως παίζει και αυτό ρόλο? Εσείς ποιο πρόγραμμα επεξεργασίας χρησιμοποιείτε και τι export κάνετε? Δεν έχω θέμα με το μέγεθος του αρχείου, ας βγει και μεγάλο δεν με πειράζει. Τέλος μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο youtube για να μην ρίχνει την ποιότητα στο upload? Please help! Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2016 από kpapageo1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα