kpapageo1 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον πρέπει να βρω άλλον τρόπο να φοράω την κάμερα. Για πες όμως ξέρεις κανένα software που να κάνει αυτή τη δουλειά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sveel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, υπάρχει κάπου εδώ Ελλάδα ή αδιάβροχη θήκη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Μάλλον πρέπει να βρω άλλον τρόπο να φοράω την κάμερα. Για πες όμως ξέρεις κανένα software που να κάνει αυτή τη δουλειά? premiere pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moses Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 <p>Προς τους skier/snowboarder χρήστες: Σήμερα την δοκίμασα πρώτη φορά στο βουνό και απογοητεύτηκα. Την φορούσα στο κεφάλι με headstrap και τώρα που έβαλα να δω το βίντεο έπαθα ναυτία από το κούνημα! Τι μπορώ να κάνω για αυτό? Εσείς πως την φοράτε?</p> Φιλε μου επειδη θελω να την παρω για βουνο ειναι τοσο χαλια το βιντεο; Εγω βεβαια για μπαστουνι λεω αλλα ξενερωσα λιγο να πω την αληθεια μ'αυτο που διαβασα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Επειδη βλεπω πολλους που ασχολουνται με τα Sports να ξενερωνουν ευκολα. Δινεις 1000€ για εξοπλισμο,χωρια τις βενζινες,χωρια τα διοδια,χωρια την διαμονη,χωρια την εισοδο,χωρια τα φαγητα ποτα κλπ και πας να μου τσιγκουνευτεις με μια καμερα των 60$; Παρτε GoPro αν θελετε να βλεπετε βιντεο οπως αυτα που ανεβαζουν επαγγελματιες του χωρου. Δεν ειναι καθολου Salty το μηνυμα απλα να ξερουμε τι περιμενουμε. Εγω την χρησιμοποιω στην θαλασσα,σαν Car DVR,στο Drone,να τραβηξω κανενα βιντεο στο ποδι και για Reviews και ειμαι υπερευχαριστημενος. Στο ποδηλατο δεν μου αρεσε γιατι ειχε πολλους κραδασμους αλλα μη περιμενεις να δεις τετοια ποιοτητα και επιδοσεις τουλαχιστον μεχρι την μεσαια κατηγορια της 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 στο ποδηλατο την ειχες πανω στο τιμονι? καλυτερα να την εχεις στο κεφαλι, το σωμα αποροφαει πολλους κραδασμους και βοηθαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 στο ποδηλατο την ειχες πανω στο τιμονι? καλυτερα να την εχεις στο κεφαλι, το σωμα αποροφαει πολλους κραδασμους και βοηθαει. Εχω και handlebar mount και ταινιες στο κρανος αλλα δεν... Για ηπια ποδηλαταδα στην πολη παει και ερχεται σε βουνα και λαγκαδια ή λακουβοκαταστασεις εμετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Επειδη βλεπω πολλους που ασχολουνται με τα Sports να ξενερωνουν ευκολα. Δινεις 1000€ για εξοπλισμο,χωρια τις βενζινες,χωρια τα διοδια,χωρια την διαμονη,χωρια την εισοδο,χωρια τα φαγητα ποτα κλπ και πας να μου τσιγκουνευτεις με μια καμερα των 60$; Παρτε GoPro αν θελετε να βλεπετε βιντεο οπως αυτα που ανεβαζουν επαγγελματιες του χωρου. Δεν ειναι καθολου Salty το μηνυμα απλα να ξερουμε τι περιμενουμε. Εγω την χρησιμοποιω στην θαλασσα,σαν Car DVR,στο Drone,να τραβηξω κανενα βιντεο στο ποδι και για Reviews και ειμαι υπερευχαριστημενος. Στο ποδηλατο δεν μου αρεσε γιατι ειχε πολλους κραδασμους αλλα μη περιμενεις να δεις τετοια ποιοτητα και επιδοσεις τουλαχιστον μεχρι την μεσαια κατηγορια της 4. Να με συγχωρείς αλλά κάποιοι από εμάς έχουν περιορισμένο μπάτζετ για να τα κάνουν όλα αυτά και παίρνουν φαϊ από το σπίτι και δεν έχουν δώσει 1000€ για εξοπλισμό. Προφανώς και δεν περιμένω να κάνει η xiaomi ότι κάνει η go pro 4 αλλά έχουν και 300€ διαφορά τα οποία είναι πολύ σεβαστό ποσό. Προσωπικά με παραξένεψε το πόσο πολύ κουνούσε γιατί μέχρι τώρα την χρησιμοποιούσα στο κράνος της μηχανής κ εκεί είναι πολύ σταθερή. Η ερώτηση μου περισσότερο είχε να κάνει με τον καλύτερο τρόπο να την φορέσει κάποιος γιατί από βίντεο άλλων με την ίδια κάμερα τα αποτελέσματα είναι μέρα με την νύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Να με συγχωρείς αλλά κάποιοι από εμάς έχουν περιορισμένο μπάτζετ για να τα κάνουν όλα αυτά και παίρνουν φαϊ από το σπίτι και δεν έχουν δώσει 1000€ για εξοπλισμό. Προφανώς και δεν περιμένω να κάνει η xiaomi ότι κάνει η go pro 4 αλλά έχουν και 300€ διαφορά τα οποία είναι πολύ σεβαστό ποσό. Προσωπικά με παραξένεψε το πόσο πολύ κουνούσε γιατί μέχρι τώρα την χρησιμοποιούσα στο κράνος της μηχανής κ εκεί είναι πολύ σταθερή. Η ερώτηση μου περισσότερο είχε να κάνει με τον καλύτερο τρόπο να την φορέσει κάποιος γιατί από βίντεο άλλων με την ίδια κάμερα τα αποτελέσματα είναι μέρα με την νύχτα. Μα γιαυτο λεω μη το παρετε στραβα και οτι δεν κανω κυρηγμα κατα του υπερκαταναλωτισμου κλπ Οπως για την τρελα σου τα σκας ετσι θα τα σκασεις και για να βλεπεις το βιντεο που τραβηξες στην τηλεορασαρα σου και να χαιρεσαι. Απλα η γκρινια να γινεται παντα με ενα μετρο συγκρισης και να ξερουμε τι περιμενουμε απο ενα προιον και οχι να βγαινουμε και να τρομαζουμε/αποθαρρυνουμε τον κοσμο. Αλλωστε αυτο που λεω εγω εμετος (υπερβολικα κουνημενο),εσενα μπορει να σε καλυπτει. Οποτε δειτε βιντεακια στο Youtube εχει και στερεωμενες στα baton αλλα και σε κρανη αν δεν σας καλυπτει το Stabilization που εχει δυστυχως στο Badget θα μπει και μια ακριβη Cam,μαγικες λυσεις με ευκολο Post Proccessing δυστυχως δεν υπαρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Winner Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Φίλε @winner έχεις σκεφτεί κάτι για τον ήχο; Εγω παρόλο που έχω βάλει foam δεν είδα κάποια εμφανεί διαφορά , δυστυχώς η ποιότητα ήχου σε σχέση με την φοβερή εικόνα για τα λεφτά του είναι πολυ κακή. Αρχικα την έλυσα, εβγαλα απο το μικρόφωνο το προστατεύτικο που έχει , έβαλα πολυ παχύ foam, ανοιξα την τρυπα στην καμερα λιγο περισσοτερο. Ο ηχος χωρις θηκη βελτιώθηκε αρκετα ,ειναι πιο ζωντανός πιο καθαρος και πιο μπάσος, οσον αφορα τον αέρα ειναι πανω κατω τα ιδια. Αυτο που παρατήρησα μετα απο τεστ μεσα στο σπιτι, ειναι οτι και με την θηκη κανει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ θορυβο απο τον αερα και ο λογος βρίσκεται στο καπακι απο πανω που το πατας για να σφραγισει, δεν εχει σωστη αεροδυναμικη ,μπροστα κανει νυχι και βρισκει εκει ο αερας και κανει θορυβο, μολις τυλιξα την θηκη μεσα σε foam δεν ακους θορυβο καθολου !!! Παράγγειλα απο gearbest 2 wind noise blockers τα οποια ειναι σαν θηκες απο foam και βαζεις μεσα την καμερα , το καλυτερο θα ειναι αν μπορει να μπει φορετό στην αδιαβροχη θηκη , αν δεν μπαινει τοτε θα φτιαξω ιδιοκατασκευη μια δευτερη αδιαβροχη θηκη που πηρα μονωμενη εξωτερικα με foam να κοβει τον θορυβο του αερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βάζω ένα βιντεάκι για να δει όποιος θέλει πως τραβάει η κάμερα με το head strap. Δεν έχει γίνει καθόλου επεξεργασία. https://www.youtube.com/watch?v=mxerxd8QAG4 Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2016 από kpapageo1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 χαλι μαυρο ειναι σκι ξερεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Nope σκι καθόλου.. Why? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Βάζω ένα βιντεάκι για να δει όποιος θέλει πως τραβάει η κάμερα με το head strap. Δεν έχει γίνει καθόλου επεξεργασία. Πω,φιλε ζαλιστηκα!Και θα παω κ εγω για σκι σε κανα 2 βδομαδες...Πως θα αποφυγουμε αυτο το ταρακουνημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drop_Dead Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Και γω περιμένω helmet mount και θα ανέβω βουνό σε κάτι μέρες αλλά τώρα με τέτοιο κούνημα αγχωθηκα! Tips για να το αποφύγουμε; φανταζομαι να κανουμε καλό σκι :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα