yiannis2002s Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ωραία... Μια από τις 2 λοιπόν.Για gpu??? Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2015 από yiannis2002s
Millennium Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Τι να σου πω,αναλόγως πόσα χρήματα θα διαθέσεις..Κατέληξε πρώτα στα της οθόνης και βλέπεις.Αν είναι να τη κρατήσεις καιρό ψάξε το πολύ και αν δεν έχεις τόσο στενά οικονομικά μη κόψεις χρήματα από κει.Θα κάνεις ας πούμε κάποιου είδους "απόσβεση" σε βάθος χρόνου με μια καλή επιλογή (ενώ με άλλα parts όχι και τόσο).
Fulgore Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Και οι 2 πιο πάνω (#108) έγραψα ότι μου κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.Με την LG στα 144 πιο καλή για gaming. Την LG29UM67 δεν ξέρω βέβαια αν υπάρχει Ελλάδα. Βρίσκω την http://www.skroutz.gr/s/4451065/LG-29UM65.html ή την http://www.skroutz.gr/s/6683011/LG-29UM57-P.html. Η Wider θα με βόλευε και για άλλες χρήσεις που θέλουν πολλά ανοιχτά παράθυρα... Για ταινίες δεν με ενδιαφέρει γιατί τις βλέπω σε TV σε αρκετά περισσότερες ίντσες. Και για gaming στα πιο πολλά θα έχει μαύρες μπάρες στα πλαϊνά. Άλλη λύση με μεγαλύτερη ανάλυση σε Dell: http://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-UltraSharp-U2515H.html Σχετικά με τα ''millenium games'' δεν ξέρω πως το εννοεί ο φίλος fulgore αλλά σίγουρα έχουν τις απαιτήσεις τους. Farcry εννοώ προφανώς τα 3&4 Tombraider, Fallout , Boarderlands τα τελευταία και επίσης θέλω να ασχοληθώ και με το Witcher 3....Και adventures μου αρέσουν πχ Walking Dead αλλά εκεί προφανώς τα πράγματα είναι πολύ πιο άνετα και με την 7870 που ήδη έχω τα βλέπω όλα στο maximum. Εγω ξερω οτι το topic ανοιξε σαν αναβαθμιση 500ευρω για ολο το συστημα και εχουμε φτασει 9 σελιδες τωρα να βλεπω για οθονη 350+ευρω οπως η Dell....Τι να πω ρε γμτ και οχι τιποτα αλλο αλλα για Casual gaming.... Μy two last cents,παρε μια καλη οθονουλα μεχρι 200220ευρω 23-24αρα και φτιαξε ενα αξιολογο pc γιατι εχει μεινει πισω το pc για τα νεα παιχνιδια και ασε τις αναλυσεις 1440p ή τα 144hz monitor κλπ. Αχρηστα σου ειναι και τσαμπα χρηματα θα πεταξεις(αχρηστα δεν ειναι αυτα τα Monitor απλα ειναι για αλλους χρηστες),ασε που σε βλεπω στο τελος ή να μην παιρνεις τιποτα ή αλλα νταλων πραγματα να αγοραζεις. Δεν ειδατε δηλαδη ρε παιδια που προσφατα αλλαξε τροφοδοτικο(πρωτου καν γνωριζει τι πραγματα θα αγορασει ή αυτα που ειχε στο μυαλο του κοστιζαν φθηνα και τελικα πηρε το απλο CX600???). Σχολιο 48 ''+ Κάρτα γραφικών (300-320) μόλις πουλησω την υπάρχουσα (100-120?)...Σύνολο περίπου 500 καθαρό.'' '''Τέλος με λειτουργικό που είναι στα 32B να το αλλάξω όταν θα έρθει η αναβάθμιση σε 64''' Σχολιο 15. Κατα τα αλλα τα 144hz monitor μας μαραναν......
yiannis2002s Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Εγω ξερω οτι το topic ανοιξε σαν αναβαθμιση 500ευρω για ολο το συστημα και εχουμε φτασει 9 σελιδες τωρα να βλεπω για οθονη 350+ευρω οπως η Dell....Τι να πω ρε γμτ και οχι τιποτα αλλο αλλα για Casual gaming.... Μy two last cents,παρε μια καλη οθονουλα μεχρι 200220ευρω 23-24αρα και φτιαξε ενα αξιολογο pc γιατι εχει μεινει πισω το pc για τα νεα παιχνιδια και ασε τις αναλυσεις 1440p ή τα 144hz monitor κλπ. Αχρηστα σου ειναι και τσαμπα χρηματα θα πεταξεις(αχρηστα δεν ειναι αυτα τα Monitor απλα ειναι για αλλους χρηστες),ασε που σε βλεπω στο τελος ή να μην παιρνεις τιποτα ή αλλα νταλων πραγματα να αγοραζεις. Δεν ειδατε δηλαδη ρε παιδια που προσφατα αλλαξε τροφοδοτικο(πρωτου καν γνωριζει τι πραγματα θα αγορασει ή αυτα που ειχε στο μυαλο του κοστιζαν φθηνα και τελικα πηρε το απλο CX600???). Σχολιο 48 ''+ Κάρτα γραφικών (300-320) μόλις πουλησω την υπάρχουσα (100-120?)...Σύνολο περίπου 500 καθαρό.'' '''Τέλος με λειτουργικό που είναι στα 32B να το αλλάξω όταν θα έρθει η αναβάθμιση σε 64''' Σχολιο 15. Κατα τα αλλα τα 144hz monitor μας μαραναν...... Φιλέ μου η αρχική αγορά έχει γίνει. Δεν παιζω ούτε τρολαρω. Στην πορεία μου προτάθηκαν πράγματα που τα παιδιά καλοπροαίρετα με έβαλαν να αναθεωρησω το buget και γενικότερα τι χρειαζομαι. Τροφοδοτικό αλλαξα -1 χρονο πριν!- σε ένα αξιοπρεπές νομίζω γιατί το παλιό είχε παραδώσει πνεύμα -δεν έπαιζε τίποτα και όχι από άποψη. Ρώτησα και μου είπαν καλά λογια. Κακό ειναι? Οθόνη δεν σκοπευα αλλά πειστικα ότι χρειάζεται αλλαγή ή παλιά μου. Βρήκα φιλο αγοραστή. Το ίδιο και στην gpu. Αλλά 200 είναι σίγουρα έξτρα στο αρχικό budget και δεν τα υπολόγιζα. Κακό είναι? Οθόνη είναι το πιο απτό. Είτε την lg 144 είτε την dell θα δω καθημερινή διάφορα παντού.Νομίζω! Ότι τράβηξε πολυ το θέμα δεν διαφωνω. Πάω σε 80+% αλλαγή εκεί που υπολογιζα σε 50%... Τέλος για το λειτουργικό αυτό είχε "μαμά" αυθεντικό (2010)... Με τα 4gb μνήμη που έχω δεν νομίζω να χρειαζόταν αλλαγή. Τώρα που θα βάλω τα 10 θα βάλω τα 64αρια...Και άλλες μνήμες βέβαια... Τι άλλο να πω? Ευχαριστώ για τον χρόνο κ την βοήθεια όλα τα παιδιά που πρόσθεσαν απόψεις....Θα πάω να δω από κοντά οθόνες και θα καταληξω νομίζω...Τέλος αν ήξερα πολλά -δεν ξερω- δεν θα εμπαινα να ζητάω συμβουλές. Νομίζω αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ...
Millennium Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Διαφορά θα δεις με την οθόνη,μην έχεις αμφιβολίες.Δεν είναι αγορά που θα το μετανιώσεις αν πας σε καλή.Εδώ και για καλύτεερη θα κοίταζες αν σε έπαιρνε. Επείδη βγήκαν για μια περίοδο κάποια ΑΑΑ παιχνίδια με προβλήματα ανάμεσα στις εκατοντάδες κυκλοφορίες μικρών και μεγάλων κυκλοφορίων δε πάει να πει πως σταματάει το pc gaming και η ενασχόληση τόσου κόσμου.Αν ήταν έτσι θα σταματούσαμε να ασχολούμασταν και ούτε θα προτείναμε και κάρτες,επεξεργαστές σεβαστών ποσών στο φορουμ.Και το νήμα να φτάσει πολλές σελίδες δεν χάλασε και ο κόσμος,δεν θα μας ζητήσουν να πληρώσουμε Yannis η αλήθεια είναι οτι κομμάτι του hardware που κοιτάς δεν ειναι για casual ή budget gaming αλλά μιας και ρωτάς και για άλλου είδους κομμάτια παίρνεις και ανάλογες απαντήσεις,κουβέντα να γίνεται κιόλας. Αν προσανατολίζεσαι για 144hz πάντως δες και αυτές που έρχονται τον Σεπτέμβρη https://pcmonitors.info/aoc/aoc-g2460pf-and-g2770pf-freesync-gaming-models/
yiannis2002s Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Yannis η αλήθεια είναι οτι κομμάτι του hardware που κοιτάς δεν ειναι για casual ή budget gaming αλλά μιας και ρωτάς και για άλλου είδους κομμάτια παίρνεις και ανάλογες απαντήσεις,κουβέντα να γίνεται κιόλας. Αν προσανατολίζεσαι για 144hz πάντως δες και αυτές που έρχονται τον Σεπτέμβρη https://pcmonitors.info/aoc/aoc-g2460pf-and-g2770pf-freesync-gaming-models/ Όντως δεν με ενδιαφέρει ακριβώς το budget gaming, επιδιώκω κάτι καλύτερο. Για αυτό έχω αλλάξει 3 gpu απο την αρχή του όλου συστήματος που έγινε το 2010 (5770,6650 και εδώ και 2 χρόνια ακριβώς την 7870). Θέλω κάτι σαφώς ικανοποιητικό αλλά χωρίς να πρέπει να δώσω ένα ολόκληρο μισθό για gpu ή cpu. Μπορεί να τα έχω αλλά υπάρχουν και άλλες προτεραιότητες. Για αυτό το λόγο προσπαθώ να βάλω ένα budget γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι αλλά θέλει και προσοχή. Διαβάζω post που ο άλλος θέλει να δώσει 2000 αλλά να έχει οθόνη του 100αρικου ή να το βάλει στην τηλεόραση.....Εκεί ναι να γίνει κριτική. Το να θέλω το καλύτερο δυνατό με 500 αρχικά ευρώ για αναβάθμιση δεν νομίζω ότι είναι κατακριτέο..... Αυτή τη στιγμή ικανοποιητίκο θεωρώ το απροβλημάτιστο 1080p χωρίς θολούρες ή tearing και με καλές λεπτομέρειες και υφές.... Δεν ξέρω αν ζητάω πολλά. Πάντως πχ το PS4 αν και πάντα είχα όλη τη σειρά δεν με καλύπτει και δεν το πήρα τελικά...Νομίζω και μια 7870 είναι καλύτερη.... Σχετικά με την οθόνη που έβαλες είναι οπτικά υπέροχη και σε λογικές τιμές. Και με καλά χαρακτηριστικά: ''The monitors use 24” and 27” TN (Twisted Nematic) panels sporting a 144Hz maximum static refresh rate (variable with Adaptive-Sync) and 1920 x 1080 (Full HD) resolution'' . Θέλει υπομονή μέχρι τον Σεπτέμβρη εάν την φέρουν Ελλάδα.... Βέβαια μπορώ να περιμένω και νομίζω ότι θα βγάλω άκρη με την πώληση που έχω συμφωνήσει...
Millennium Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ναι μόνο που το θέμα της οθόνης μπορεί να σου καθυστερήσει την αγορά της κάρτας.Ειδικά αν πας σε γρήγορες gaming ή σε καμμιά με κανά freesync που για να το αξιοποιήσεις θες την ανάλογη radeon.
yiannis2002s Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Οι τωρινές G2460 της AOC τι λένε? http://www.skroutz.gr/c/43/othones-tft.html?keyphrase=AOC+G2460 ΥΓ. Ενδιαφέρον το παρακάτω άρθρο για την Lg-24gm77 http://www.tomshardware.com/reviews/lg-24gm77-gaming-monitor,4082-8.html
Millennium Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2015 Η G2460PQU είναι πολύ γρήγορη,την έχουν αρκετοί εκτός Ελλάδος.Καλή είναι σχετικά,εγώ στη έδωσα σαν παράδειγμα αλλά και γιατί μπορεί να τη βρεις αρκετά φθηνά από οτι παρατηρώ στην αγορά (εξωτερικού).Η LG είναι καλύτερη συνολικά,η AOC δεν έχει και blur reduction λειτουργία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα