Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Μια που είναι λίγο περίεργα τα πράγματα τελευταία σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση, στόχος τα καλύτερα γραφικά σε ανάλυση 1080p. 500 βάζω σαν ποσό στόχο περίπου. Οθόνη δεν χρειάζομαι. Καλό θα ήταν αν μπορώ να τα βρω όλα από ένα κατάστημα.

Έχω i3 530 @2,93 με μητρική Gigabyte P55-UD3L

4GB Ram

OCZ Agility 50 GB για το λειτουργικό

2 X 1T σκληρούς (Samsung + WD)

7870 κάρτα γραφικών Sapphire

Τροφοδοτικό άλλαξα πρόσφατα Corsair 600M

Τι προτείνετε? Τέλος λειτουργικό έχω Windows 7 32 αυθεντικά....

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαλλον πουλας καρτα γραφικων, πουλας μητρικη, επεξεργαστη και μνημη, βαζεις και τα 500 ευρω και πηγαινεις για μια αναβαθμιση με περιπου 700 ευρω.

Κοιτας σε i5 η σε fx 8320 και 8gb ram, και διαλεγεις αναμεσα απο nvidia 970 και r9 290.

Με fx 8320 + asrock 970 fatality = 260

ram = 70-80

r9 290 trix = 325

συνολο = 655-665

Σου μενουν και ρεστα αν θες για ψυχτρα αν ασχοληθεις ποτε με o.c

Δημοσ.

μνημη γτ ν πουλησει?κραταει αυτη που εχει και παιρνει αλλα 4 gb...

Πρωτα απο ολα δεν γραφει speccs, δευτερον το πιο πιθανο σεναριο ειναι αυτα τα 4gb να ειναι 2x2gb οποτε δρομο για να μπουν 2x4gb μιας και εχουν πεσει αρκετα οι μνημες!

Δημοσ.

Μαλλον πουλας καρτα γραφικων, πουλας μητρικη, επεξεργαστη και μνημη, βαζεις και τα 500 ευρω και πηγαινεις για μια αναβαθμιση με περιπου 700 ευρω.

Κοιτας σε i5 η σε fx 8320 και 8gb ram, και διαλεγεις αναμεσα απο nvidia 970 και r9 290.

Με fx 8320 + asrock 970 fatality = 260

ram = 70-80

r9 290 trix = 325

συνολο = 655-665

Σου μενουν και ρεστα αν θες για ψυχτρα αν ασχοληθεις ποτε με o.c

Ακριβως το παραπανω αν και θεωρω οτι η R9 290 απο πλευρας κοστους του ειναι οτι πρεπει.

Δημοσ.

Καλημέρα!

Σχετικά με την αναβάθμιση σκεφτόμουν τελικό ποσό τα 500 ή λίγο πάνω από 500.

Απο αυτά που έχω τι μπορώ να πιάσω για μητρική+επεξεργαστή και για την 7870?

Η μνήμη είναι 2χ2GB παλαιότερου τύπου προφανώς. Φεύγει!

Μήπως να κοίταγα για φθηνότερη κάρτα γραφικών?

Από που μπορώ να τα πάρω πακέτο με κάρτα?

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Αμα τα παρεις ολα απο μαγαζι τυπου πλαισιο eshop θα πληρωσεις σιγουρα παραπανω.Τουλαχιστον την καρτα παρτην απο σκρουτζ,αν και καλο θα ηταν ολα αλλα οτι θες.

Δημοσ.

Καλημέρα!

Σχετικά με την αναβάθμιση σκεφτόμουν τελικό ποσό τα 500 ή λίγο πάνω από 500.

Απο αυτά που έχω τι μπορώ να πιάσω για μητρική+επεξεργαστή και για την 7870?

Η μνήμη είναι 2χ2GB παλαιότερου τύπου προφανώς. Φεύγει!

Μήπως να κοίταγα για φθηνότερη κάρτα γραφικών?

Από που μπορώ να τα πάρω πακέτο με κάρτα?

Ευχαριστώ!!!

ρώτα εδώ σχετικά με το πόσο μπορουν να πιάσουν. http://www.insomnia.gr/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%89-%CE%AD%CE%BD%CE%B1/page-472

προσωπικά πιστεύω επεξεργαστής-ραμ-μητρική γύρω στα 100 και η κάρτα αν έχει εγγύηση 100-110. Αν δεν εχει στα 100 λογικά θα φύγει αλλά ίσως καθυστερησει λίγο παραπάνω.

Δημοσ.

προσωπικά πιστεύω επεξεργαστής-ραμ-μητρική γύρω στα 100 και η κάρτα αν έχει εγγύηση 100-110. Αν δεν εχει στα 100 λογικά θα φύγει αλλά ίσως καθυστερησει λίγο παραπάνω.

Ναι έχει εγγύηση και απόδειξη αγοράς.

Εναλλακτική κάρτα γραφικών στα 250 περίπου? Η' δεν θα έχω μεγάλη διαφορά απο την 7870???

(δύσκολο να υπολογίσω σε πωλήσεις αυτές τις μέρες και ίσως μου μείνουν.....)

Δημοσ.

Στα 250 βρίσκεις την 280x.
H 380 ειναι μια 285 στην ουσία οπότε καλύτερα να πας στην 280x σε αυτό το εύρος τιμής.

Αν θες τη γνώμη μου, αλλαξε cpu+ram+mb (πάρε και ένα cooler για τον επεξεργαστή), μείνε ως έχεις με την κάρτα (7870-πολύ ωραία κάρτα) και μόλις βρεις άτομο να τη δώσεις τότε προχώρησε σε αγορά άλλης, γιατί ειναι κρίμα να δώσεις τόσα χρήματα για άλλη και να σου μείνει η 7870.

• Like 1
Δημοσ.

R9 380 στα χρηματα αυτα.

Κάποια συγκεκριμένη έκδοση?

Βλέπω ότι έχει με 2GB αλλά και με 4GB μνήμη..... απο 225 ως 270 ευρώ...

Δημοσ.

Msi και Sapphire κυριως,3η επιλογη η Gigabyte και τελευταια επιλογη η Asus.

Θα εβαζα την Gigabyte πιο πανω αλλα ειχε εμφανισει κατι θεματακια παλια στην R9 280x,και η Asus εχουν βγαλει πολλα θεματακια τον τελευταιο καιρο απο τις παλιες R9 280x και R9 290 μεχρι και Gtx 970.

Δημοσ.

Μνήμη παίζουν διαφορές?

Να δω 1χ8 GB ή 2χ4GB? Πρόταση?

Τέλος με λειτουργικό που είναι στα 32B να το αλλάξω όταν θα έρθει η αναβάθμιση σε 64??

Ευχαριστώ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...