Pap_Lam Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα, όπως βλέπετε και στην φωτό έχω ένα Mistral PLL Video Modulator CH 2 - 4, ακριβώς πίσω από την τηλεόρασή μου. Γνωρίζει κανείς ποιά είναι ακριβώς η λειτουργία του ; Συνδέεται με τον τοίχο και τον αποκωδικοποιητή της Nova. Το πρόβλημα είναι πως έχω ένα σταθερό θόρυβο-μια συνεχόμενη βαζούρα, στις τηλεοράσεις στα δωμάτια και όταν πειράζω αυτό το κουτάκι επηρεάζεται και ο θόρυβος. Μήπως θέλει αλλαγή λέτε ; Και να αγοράσω καινούριο αλλά ποιό θα είναι το καλύτερο ώστε να μην έχω πάλι θέματα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soopercharged Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 H λειτουργια του ειναι να παιρνει εικονα απο τον αποκωδικοποιητη της νοβα και να την στελνει στις αλλες τηλεορασεις του σπιτιου. Αν δε σε απασχολει αυτη η λειτουργια, απλα αποσυνδεσε το. Αλλιως δοκιμασε να του αλλαξεις καναλι ή να του χαμηλωσεις gain (αν εχει τετοια ρεγουλα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pap_Lam Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Σε ευχαριστώ, το θέμα είναι πως με ενδιαφέρει να βλέπω Nova στις άλλες τηλεοράσεις του σπιτιού άρα δεν μπορώ να το αποσυνδέσω Δεν έχει καμιά επιλογή για κανάλια ή για gain δυστυχώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ο δεκτης της Νοβα εχει ενσωματωμένο modulator. Δοκιμασε αυτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pap_Lam Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ παιδιά, τελικά παρακάμψαμε τον Modulator και έχω τέλεια εικόνα εκτός του υπολογιστή και σκέφτομαι να πάρω ένα καλύτερο TV Tuner. Λέτε να πάρω DVB-T, DVB-S/S2 ή DVB-C ; Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2015 από Pap_Lam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα