Προς το περιεχόμενο

Video Modulator (;;;)

Pap_Lam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρέα, όπως βλέπετε και στην φωτό έχω ένα Mistral PLL Video Modulator CH 2 - 4, ακριβώς πίσω από την τηλεόρασή μου.

Γνωρίζει κανείς ποιά είναι ακριβώς η λειτουργία του ; Συνδέεται με τον τοίχο και τον αποκωδικοποιητή της Nova.

Το πρόβλημα είναι πως έχω ένα σταθερό θόρυβο-μια συνεχόμενη βαζούρα, στις τηλεοράσεις στα δωμάτια και όταν πειράζω αυτό το κουτάκι επηρεάζεται και ο θόρυβος.

Μήπως θέλει αλλαγή λέτε ; Και να αγοράσω καινούριο αλλά ποιό θα είναι το καλύτερο ώστε να μην έχω πάλι θέματα ;

post-325954-0-66765200-1436199019_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H λειτουργια του ειναι να παιρνει εικονα απο τον αποκωδικοποιητη της νοβα και να την στελνει στις αλλες τηλεορασεις του σπιτιου. Αν δε σε απασχολει αυτη η λειτουργια, απλα αποσυνδεσε το.

Αλλιως δοκιμασε να του αλλαξεις καναλι ή να του χαμηλωσεις gain (αν εχει τετοια ρεγουλα).

Σε ευχαριστώ, το θέμα είναι πως με ενδιαφέρει να βλέπω Nova στις άλλες τηλεοράσεις του σπιτιού άρα δεν μπορώ να το αποσυνδέσω :)

Δεν έχει καμιά επιλογή για κανάλια ή για gain δυστυχώς..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ παιδιά, τελικά παρακάμψαμε τον Modulator και έχω τέλεια εικόνα εκτός του υπολογιστή και σκέφτομαι να πάρω ένα καλύτερο TV Tuner.

Λέτε να πάρω DVB-T, DVB-S/S2 ή DVB-C ;

Επεξ/σία από Pap_Lam

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...