thanossnht Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, έχω win8.1 και έχω κάνει όλους τους κρυφούς φακέλους φανερούς όπως παρακάτω στην εικόνα αλλά όπως βλέπετε δεν με αφήνει να έχω πρόσβαση σε αυτός. Έχει κανείς καμιά ιδέα για τα πως μπορώ να έχω ελεύθερη πρόσβαση σε όλους αυτούς τους φακέλους; ΥΣ: Αυτή μου η ερώτηση προέκυψε από το γεγονός ότι διέγραψα καταλάθως ενός μεγάλου μεγέθους φάκελο που μέσα είχε τα αρχεία εγκατάστασης ενός game πρίν από δυο μέρες και τώρα θέλω να τον ανακτήσω. Ξέρω ότι υπάρχουν προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλεία σαν αυτό(Recuva) αλλά το χρησιμοποίησα και δεν έκανε δουλεία άσχετα από το ότι κάνει και πάρα πολύ χρόνο για να τα βρει. Οπότε από ότι κατάλαβα τα αρχεία που διαγράφει ένας χρήστης πάνε στον φάκελο που προσπαθώ εγώ να μπω στη εικόνα παρακάτω.
voldemort Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Το μηνυμα αυτο οπως καταλαβαινω σου το βγαζει διοτι αυτα τα αρχεια ειτε εχουν διαγραφει ειτε απλα δεν επανακτηθηκαν πληρως.
tsakonas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δεν προκειται να καταφερεις τπτ με αυτο τον τροπο, οι φακελοι αυτοι ειναι του καδου ανακυκλωσης... Μην αδειασεις τον καδο, και δοκιμασε με τα προγραμματα ανακτησης αλλα να ξερεις οτι το πιθανοτερο ειναι να μη τα παρεις ολα πισω και το παιχνιδι να μην παιζει...
thanossnht Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είχα κατά νου ότι αυτό γίνεται με λινουξ απλά αναρωτιώμουν αν γίνεται και με windows, τελικά αυτό θα κάνω και θα δοκιμάσω και το recuva και βλέπουμε.
Jason 93 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Αν δεν τα καταφερεις με το ecuva δεν θα τα καταφερεις και με τον τροπο που περιγραφεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα