mastoras007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Καλημέρα. Εχω αυτό το κουφό πρόβλημα ο υπολογιστής κάθε πρωι που πάω να τον ξεκινήσω δέν ανοίγει κατευθείαν,πάει να ξεκινήσει και μετά απο 20-30 δευτερόλεπτα κλείνει..κλείνουν όλα τα φωτάκια απο το κουτί. ξαναπατάω το κουμπί εκκίνησης ξανά τα ίδια..αυτό γίνετε 3-4 φορές μπορεί και παραπάνω και κάποιοα στιγμή ανοίγει,όλη μέρα λειτουργει κανονικά κάνει restart κτλ κτλ είναι σερί ανοιχτός μέχρι το αργά το βράδυ χωρις κανένα πρόβλημα.οταν τον κλείνω για βράδυ το πρωι ξανά η ίδια ιστορία.. Μήπος θέλει κανα καφεδάκι καμια τυρόπιτα να ξυπνίσει να πάρει στροφές??
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 αν εχεις κανα spare τροφοδοτικο δοκιμασε το. off topic.Μας ανοιξες την ορεξη με την τυροπιτα 2
mastoras007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Εχω αλλα είναι πάνω σε άλο υπολογιστή και βαριέμαι να τα αλλάζω απίστευτα... Παίζει να είναι αυτό?Αν ηταν μητρική δέν θα μου έκανε προβλήματα γενικά μέσα στη μέρα? Μία τυροπιτούλα τώρα εδω που τα λέμε και εγω τη τσάκιζα άνετα...
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 η ευκολότερη λύση θα είναι να κάνεις αλλαγή τα τροφοδοτικά για 1 μέρα να δεις τις συμπεριφορές, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι όντως αυτό. Σε δική μου αντίστοιχη περίπτωση,έπρεπε να πατήσω 3-5 φορές το κουμπί για να ακούσει το παλιό καλό enermax FMA2 μετά απο αναβάθμιση που έκανα. Απο ενα σημείο και μετά δεν άνοιγε κάν παρα μόνο αν έκλεινα τον διακόπτη του τροφοδοτικού, και το ενεργοποιούσα μετά απο λίγο. Έτσι άναβε κανονικά και δεν είχε πρόβλημα μέσα στη μέρα αρκεί να μην έμενε πολλές ώρες σβηστός ο υπολογιστής. Μετά ήθελε μίζα πάλι 1
mastoras007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 η ευκολότερη λύση θα είναι να κάνεις αλλαγή τα τροφοδοτικά για 1 μέρα να δεις τις συμπεριφορές, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι όντως αυτό. Σε δική μου αντίστοιχη περίπτωση,έπρεπε να πατήσω 3-5 φορές το κουμπί για να ακούσει το παλιό καλό enermax FMA2 μετά απο αναβάθμιση που έκανα. Απο ενα σημείο και μετά δεν άνοιγε κάν παρα μόνο αν έκλεινα τον διακόπτη του τροφοδοτικού, και το ενεργοποιούσα μετά απο λίγο. Έτσι άναβε κανονικά και δεν είχε πρόβλημα μέσα στη μέρα αρκεί να μην έμενε πολλές ώρες σβηστός ο υπολογιστής. Μετά ήθελε μίζα πάλι Ετσι ακριβός..μίζιές θέλει...αχαχαχ, θα τα αλλάξω να δώ.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Και σε ενα αλλο Pc περιπου same problem>αν κλεισω το Pc τελειως δεν ξεκιναει παντα.κλεινεις ανοιγεις τον διακοπτη του τροφοδοτικου και μετα παιρνει κανονικα μπροστα.οποτε σε κατι τετοια το πρωτο πραγμα ειναι το τροφοδοτικο.ΣΥνηθως ειναι μεχρι να ξεκινησουν.Αν ξεκινησουν μετα παιζουν σωστα.
veteranos123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Λογικά στα τροφοδοτικά σας με ένα ολικό recap θα είναι εντάξει (αν το τροφοδοτικό είναι επώνυμο και όχι noname). Με τα χρόνια και την χρήση οι πυκνωτές χαλάνε ανεξάρτητα αν έχουν φουσκωτό ή όχι.
paylidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 εχω και εγω αντιστοιχο προβλημα με ενα τροφοδοτικο του *ωλου (που δε περισσευουν λεφτα να το αλλαξω). 3-4 φορες φτάνει στο bios και ανοιγοκλεινει μεχρι να το δεχτεί και να παρει μπρος... 99% αυτό ειναι!
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 ειδικα τετοια προβληματα σε τροφοδοτικα του κιλου ειναι συνηθισμενα.
Mr_Terror Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 εχω και εγω αντιστοιχο προβλημα με ενα τροφοδοτικο του *ωλου (που δε περισσευουν λεφτα να το αλλαξω). 3-4 φορες φτάνει στο bios και ανοιγοκλεινει μεχρι να το δεχτεί και να παρει μπρος... 99% αυτό ειναι! εννοεις το hantol που ειχαμε παρει σε προσφορα απο cosmodata? Τα ιδια κανει και μενα.Με την πρωτη ευκαιρια θα παρει ποδι με αλλο της προκοπης.
Mr_Terror Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ειχε βγαλει το cosmodata στα 10 ευρω κουτι hantol μαζι με τροφοδοτικο.Αν θυμαμαι καλα το ειχε παρει ο paylidis οπως και εγω και βαλαμε την Gigabyte GA-h61m-s2pv που ηταν παλι απο προσφορα.Εχουμε τα ιδια συμπτωματα γιαυτο ρωτησα.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 10 ευρω κουτι με τροφοδοτικο.οκ ενταξει πραγματι τελειως Noname οποτε λογικο να τα φτυσει μετα απο καιρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα